Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

CLIPUL ZILEI:SuperHeavy - Miracle Worker (videoclip)

SuperHeavy, grupul format din Mick Jagger, Joss Stone, AR Rahman, Damian Marley și Dave Stewart au lansat videoclipul piesei Miracle Worker. Melodia face parte de pe SuperHeavy ce va fi... Continuare »

SuperHeavy, grupul format din Mick Jagger, Joss Stone, AR Rahman, Damian Marley și Dave Stewart au lansat videoclipul piesei Miracle Worker.

Melodia face parte de pe SuperHeavy ce va fi lansat pe 20 septembrie 2011.

În videoclip Mick Jagger și-a pus costumul roz, și alături de Joss Stone și Damian Marley, celelalte două voci ale proiectului, pornesc petrecerea direct în stradă pe acorduri de rock, jazz și reggae combinate original.

SuperHeavy - Miracle Worker

Ce părere ai despre piesa Miracle Worker semnata de SuperHeavy, noua trupa a lui Mick Jagger?

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Confirmări noi la concertul tribut Michael Jackson

Christina Aguilera, Leona Lewis, JLS şi Alien Ant Farm vor cânta la concertul tribut în memoria lui Michael Jackson din...

Închide