Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

CLIPUL ZILEI: Red Hot Chili Peppers - The Adventures Of Rain Dance Maggie (video)

În sfârşit a apărut online videoclipul piesei The Adventures Of Rain Dance Maggie semnată de americanii de la Red Hot Chili Peppers. Melodia este prima extrasă de pe albumul I'm... Continuare »

În sfârşit a apărut online videoclipul piesei The Adventures Of Rain Dance Maggie semnată de americanii de la Red Hot Chili Peppers.

Melodia este prima extrasă de pe albumul I'm With You, programat să apară pe rafturile magazinelor pe 30 august 2011 şi şi-a făcut debutul live la Festivalul Summer Sonic din Japonia, week-endul trecut alături de alte două noi piese - "Factory Of Faith" și "Ethiopia".

Clipul, care a fost regizat de Marc Klasfeld, prezintă trupa cântând pe acoperişul unei clădiri din Venice Beach, Los Angeles alături de noul chitarist Josh Klinghoffer care l-a înlocuit pe John Frusciante în 2009.

Red Hot Chili Peppers - The Adventures Of Rain Dance Maggie

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vom bea vin marca AC/DC

Trupa AC/DC intră în rândul formaţiilor ce şi-au pus numele pe sticlele de vin. De-a lungul vremii, formații precum: Warrant,...

Închide