Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

CLIPUL ZILEI: Red Hot Chili Peppers - The Adventures Of Rain Dance Maggie (video)

În sfârşit a apărut online videoclipul piesei The Adventures Of Rain Dance Maggie semnată de americanii de la Red Hot Chili Peppers. Melodia este prima extrasă de pe albumul I'm... Continuare »

În sfârşit a apărut online videoclipul piesei The Adventures Of Rain Dance Maggie semnată de americanii de la Red Hot Chili Peppers.

Melodia este prima extrasă de pe albumul I'm With You, programat să apară pe rafturile magazinelor pe 30 august 2011 şi şi-a făcut debutul live la Festivalul Summer Sonic din Japonia, week-endul trecut alături de alte două noi piese - "Factory Of Faith" și "Ethiopia".

Clipul, care a fost regizat de Marc Klasfeld, prezintă trupa cântând pe acoperişul unei clădiri din Venice Beach, Los Angeles alături de noul chitarist Josh Klinghoffer care l-a înlocuit pe John Frusciante în 2009.

Red Hot Chili Peppers - The Adventures Of Rain Dance Maggie

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vom bea vin marca AC/DC

Trupa AC/DC intră în rândul formaţiilor ce şi-au pus numele pe sticlele de vin. De-a lungul vremii, formații precum: Warrant,...

Închide