Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Chris Cornell a lansat o nouă piesă (Audio)

Chris Cornell a postat pe internet o nouă piesă, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta se intitulează ”The Keeper” și este disponibilă în format digital pe iTunes. Cântecul... Continuare »

Chris Cornell a postat pe internet o nouă piesă, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta se intitulează ”The Keeper” și este disponibilă în format digital pe iTunes.

Chris Cornell

Cântecul este inclus pe coloana sonoră a noului film ”Machine Gun Preacher” ce va avea premiera în Statele Unite pe 23 septembrie.

Pelicula, al cărui trailer îl puteți urmări mai jos,  îl prezintă pe actorul Gerard Butler în rolul lui Sam Childers, un motociclist care luptă pentru a proteja orfanii din Sudan.

Chris Cornell - The Keeper

Machine Gun Preacher - Trailer 2011

Citește mai multe despre Chris Cornell
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă în întregime albumul I'm With You- Red Hot Chili Peppers (audio)

Cei de la Red Hot Chili Peppers au lansat astăzi albumul I’m With You, cel de-al 10 lea disc din...

Închide