Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Bruce Dickinson (Iron Maiden) pilotează una din primele curse aeriene după uraganul Irene!

Solistul de la Iron Maiden, Bruce Dickinson se pregătește să conducă unul dintre primele zboruri din New York după ce uraganul Irene a lovit orașul.

Potrivit Daily Mail, Dickinson va pilota chiar avionul pe care Iron Maiden îl folosește când pleacă în turnee. Astfel, 200 de pasageri vor avea ocazia să călătorească cu avionul personalizat cu logo-ul formației și cu celebra mascotă Eddie, care este prezentă aproape în toate concertele grupului.

Bruce Dickinson

Cursa are ca destinație aeroportul Icelandic Airways din Islanda.

Aeroporturile din New York au fost nevoite să-și închidă activitatea weekend-ul trecut din cauza uraganului Irene, care a lovit coasta de est a Americii și a cauzat moartea a peste 40 de persoane.

Bruce Dickinson are brevet de pilot din 1990 și este căpitan la compania Astraeus, unde pilotează în mod regulat un Boeing 757. De asemenea deține și funcția de Director de Marketing.

Bruce Dickinson

În 2006 artistul a pilotat o cursă cu 200 de cetățeni britanici din Lebanon, înapoi în Marea Britanie în timpul conflictului dintre Israel și Hezbollah. În 2007 Dickinson a fost încântat să-i ducă pe cei de la Rangers F.C. în Israel, unde urmau să joace împotriva echipei Hapoel Tel Aviv în cadrul Cupei UEFA. În aceslași an a pilotat un avion din Afganistan cu un grup de piloti ai aviației britanice British RAF.

Dar Dickinson nu este doar muzician și pilot ci și doctor în muzică din luna iulie, când a primit diploma de onoare de la colegiul Queen Mary College din Londra -  Click pentru detalii!

Iron Maideon flight 666

Recent, Iron Maiden a încheiat turneul mondial ”The Final Frontier World Tour” și a lansat un nou album de compilații ce se intitulează ”From Fear to Eternity: The Best of 1990-2010”Află mai multe detalii!

În plus, fotograful oficial al trupei, John McMurtrie a realizat o compilație de fotografii, initulată ”On Board Flight 666”, ce va fi publicată în Marea Britanie, pe data de 20 octombrie. Cartea prezintă extraordinara călătorie a lui Iron Maiden cu avionul Boeing 757 personalizat – ”Ed Force One” – pilotat, evident de Dickinson. – Pentru imagini din carte click aici!

 

Citește mai multe despre Bruce DickinsonIron Maiden
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sonny Flame, câștigător la Gala Romanian Top Hit 2011

Sonny Flame, nume cunoscut în sfera clubberilor autohtoni a câştigat premiul Best Clubbing Show la Gala Romanian Top Hits 2011...

Închide