Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Beyonce este însărcinată! (Video + Foto)

Beyonce - Red Carpert VMA 2011 (sursa foto:Billboard.com)

Beyonce - Red Carpert VMA 2011 (sursa foto:Billboard.com)

Beyonce a anunțat pe covorul roșu al premiilor MTV VMA 2011 că este însărcinată.

În ultimele luni au existat numeroase zvonuri legate de o posbilă sarcină a artistei, care însă au fost negate, astfel că anunțul făcut de Beyonce a surprins pe toată lumea.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, fără un umăr, cântăreața este suprinsă în imaginea de mai jos cum își protejează burtica, după ce mărturisește că ea și Jay-Z vor fi părinți.

Beyonce - Red Carpert VMA 2011 (sursa foto:Billboard.com)

Beyonce - Red Carpert VMA 2011 (sursa foto:Billboard.com)

Beyonce nu a ezitat să-și exprime fericirea nici pe scenă. Aceasta a interpretat piesa ”Love on Top” de pe cel mai recent album lansat ”4”, iar la finalul prestației și-a desfăcut sacoul și și-a mângâiat burtica foarte încrezătoare și mulțumită de vestea pe care a dat-o.

În acest timp, soțul său Jay-Z împreună cu Kanya West și Lady Gaga nu s-au putut abține să nu-și arate emoțiile, după cum se poate vedea și în înregistrarea de mai jos.

Nu de mult, Beyonce chiar a declarat într-un interviu cu Piers Morgan de la CNN că își dorește foarte mult să rămână însărcinată deoarece vârsta de 30 de ani i se pare ideală pentru a pune bazele unei familii.

 

Citește mai multe despre BeyonceJay-ZKanye WestLady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deftones a făcut cover dupa Katy Perry (Video)

Cei de la Deftones au interpretat un cover după Katy Perry, pe care îl puteți urmări mai jos. Trupa a...

Închide