Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Beyonce este însărcinată! (Video + Foto)

Beyonce - Red Carpert VMA 2011 (sursa foto:Billboard.com)

Beyonce - Red Carpert VMA 2011 (sursa foto:Billboard.com)

Beyonce a anunțat pe covorul roșu al premiilor MTV VMA 2011 că este însărcinată.

În ultimele luni au existat numeroase zvonuri legate de o posbilă sarcină a artistei, care însă au fost negate, astfel că anunțul făcut de Beyonce a surprins pe toată lumea.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, fără un umăr, cântăreața este suprinsă în imaginea de mai jos cum își protejează burtica, după ce mărturisește că ea și Jay-Z vor fi părinți.

Beyonce - Red Carpert VMA 2011 (sursa foto:Billboard.com)

Beyonce - Red Carpert VMA 2011 (sursa foto:Billboard.com)

Beyonce nu a ezitat să-și exprime fericirea nici pe scenă. Aceasta a interpretat piesa ”Love on Top” de pe cel mai recent album lansat ”4”, iar la finalul prestației și-a desfăcut sacoul și și-a mângâiat burtica foarte încrezătoare și mulțumită de vestea pe care a dat-o.

În acest timp, soțul său Jay-Z împreună cu Kanya West și Lady Gaga nu s-au putut abține să nu-și arate emoțiile, după cum se poate vedea și în înregistrarea de mai jos.

Nu de mult, Beyonce chiar a declarat într-un interviu cu Piers Morgan de la CNN că își dorește foarte mult să rămână însărcinată deoarece vârsta de 30 de ani i se pare ideală pentru a pune bazele unei familii.

 

Citește mai multe despre BeyonceJay-ZKanye WestLady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deftones a făcut cover dupa Katy Perry (Video)

Cei de la Deftones au interpretat un cover după Katy Perry, pe care îl puteți urmări mai jos. Trupa a...

Închide