Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ascultă single-ul de revenire lansat de Evanescence! (Video)

După o serie de fragmente postate pe internet, Evanescence ne prezintă în sfârșit single-ul de revenire. Acesta se intitulează ”What You Want” iar mai jos puteți vedea înregistrarea cu prezentarea... Continuare »
Evanescence

După o serie de fragmente postate pe internet, Evanescence ne prezintă în sfârșit single-ul de revenire. Acesta se intitulează ”What You Want” iar mai jos puteți vedea înregistrarea cu prezentarea single-ului în premieră la MTV Live.

”What You Want” este inclus pe cel de-al treilea material discografic pe care grupul îl va lansa pe data de 11 octombrie.

Evanescence

Recent, Amy Lee a declarat că noul album este inspirat de trupe precum MGMT și Portishead și de relația formației cu fanii.

”Evanescence” este primul disc lansat de grup în ultimii patru ani și a fost produs de Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu Foo Fighters.

În plus, în luna noiembrie, trupa va pleca într-un turneu de promovare în Marea Britanie.

 

Get More: MTV Shows

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescenceFoo FightersPortishead
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vezi cum s-a prăbușit scena în timpul unui concert Flaming Lips (video)

Furtunile fac ravagii în rândurile festivalurilor de muzică în aer liber de pe continentul american. După ce în urmă cu...

Închide