Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Ascultă noul single Chickenfoot – ”Big Foot” (Audio)

Chickenfoot a lansat în sfârșit un nou single, ce se intitulează ”Big Foot” și pe care îl puteți asculta mai jos. Single-ul reprezintă primul extras de pe cel de-al doilea... Continuare »
Chickenfoot

Chickenfoot a lansat în sfârșit un nou single, ce se intitulează ”Big Foot” și pe care îl puteți asculta mai jos.

Single-ul reprezintă primul extras de pe cel de-al doilea material discografic realizat de trupă. ”Chickenfoot III” (nu este o greșeală de tipar, albumul chiar așa se numește) va apărea pe data de 27 septembri.

Chickenfoot

De asemenea, se pare că formația ar vrea să plece într-un turneu de promovare în luna noiembrie, dar fără bateristul Chad Smith, care pleacă în turneu alături de trupa sa, Red Hot Chili Peppers.

Astfel, în prezent Chickenfoot susține o serie de audiții pentru a găsi un baterist care să-l înlocuiască pe Smith, cât este plecat.

Citește mai multe despre Chad SmithChickenfootRed Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters a cântat în garajele fanilor (Video - documentar)

Cei de la Foo Fighters au o legătură specială cu fanii lor și găsesc mereu noi metode de a-i păstra...

Închide