Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă noul single Chickenfoot – ”Big Foot” (Audio)

Chickenfoot a lansat în sfârșit un nou single, ce se intitulează ”Big Foot” și pe care îl puteți asculta mai jos. Single-ul reprezintă primul extras de pe cel de-al doilea... Continuare »
Chickenfoot

Chickenfoot a lansat în sfârșit un nou single, ce se intitulează ”Big Foot” și pe care îl puteți asculta mai jos.

Single-ul reprezintă primul extras de pe cel de-al doilea material discografic realizat de trupă. ”Chickenfoot III” (nu este o greșeală de tipar, albumul chiar așa se numește) va apărea pe data de 27 septembri.

Chickenfoot

De asemenea, se pare că formația ar vrea să plece într-un turneu de promovare în luna noiembrie, dar fără bateristul Chad Smith, care pleacă în turneu alături de trupa sa, Red Hot Chili Peppers.

Astfel, în prezent Chickenfoot susține o serie de audiții pentru a găsi un baterist care să-l înlocuiască pe Smith, cât este plecat.

Citește mai multe despre Chad SmithChickenfootRed Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters a cântat în garajele fanilor (Video - documentar)

Cei de la Foo Fighters au o legătură specială cu fanii lor și găsesc mereu noi metode de a-i păstra...

Închide