Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Ascultă în întregime albumul I'm With You- Red Hot Chili Peppers (audio)

Ascultă următoarea piesă Red Hot Chilli Peppers - Factory of Faith Este piesa în care noul chitarist Josh Klinghoffer, care l-a înlocuit pe John Frusciante în 2009, îşi demonstrează calităţile.... Continuare »
Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”

Ascultă următoarea piesă

Red Hot Chilli Peppers - Factory of Faith

Este piesa în care noul chitarist Josh Klinghoffer, care l-a înlocuit pe John Frusciante în 2009, îşi demonstrează calităţile. Dacă la început stă în spatele basului puternic imprimat Flea, în partea a doua a melodiei, ambianța creată de chitara sa ritmică te determină să începi să dansezi fără să-ți dai seama.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul de la Stone Temple Pilots a lansat un nou album solo (Audio)

Scott Weiland, solistul de la Stone Temple Pilots și Velvet Revolver, a lansat un nou album solo. Materialul discografic, ce...

Închide