Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Actorul Reeve Carney va interpreta rolul lui Jeff Buckley

Publicat

pe

Reeve Carney
Reeve Carney

Jake Scott, regizorul filmului biografic despre Jeff Buckley a confirmat faptul că Reeve Carney va interpreta rolul celebrului cântăreț și compozitor, care s-a stins din viață la vârsta de 30 de ani.

Jeff Buckley

Jeff Buckley

Inițial, în rolul principal a fost anunțat Penn Badgley, din ”Gossip Girl”, care potrivit Hollywood Life, s-a luptat pentru rol cu actori foarte populari la acest moment, James Franco și Robert Pattinson din ”Twilight”.

Penn Badgley

Penn Badgley

Dar se pare că Jake Scott s-a răzgândit în favoarea actorului Reeve Carney, ce în prezent interpretează rolul lui Peter Parker în musical-ul ”Spider-Man: Turn Off The Dark”, ce rulează pe Broadway.

Reeve Carney

Reeve Carney

”Am fost extrem de fericiți când Reeve a acceptat propunerea noastră de a interpreta un rol plin de provocări. În plus, seamană foarte mult cu Jeff. Suntem încântați că am găsit combinația perfectă dintre talent muzical, șarm, inteligență și sensibilitate pentru a juca rolul lui Jeff.”, a mărturisit Jake Scott.

Scenariul filmului este scris de Ryan Jaffe și inspirat de cartea lui David Browne, initulată ”Dream Brother: The Lives And Music Of Time And Jeff Buckley”. Filmările pentru peliculă sunt așteptate să înceapă anul viitor.

 

Trending