Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Warpaint a lansat clipul ”Warpaint” (Video)

Publicat

pe

Waterpaint
Waterpaint

Trupa Warpaint a lansat un nou videoclip pentru piesa intitulată ”Warpaint”, extrasă de pe albumul ”The Fool”, apărut anul trecut.

Clipul a fost regizat de Ted Newsome, cunoscut pentru documentarele sale despre Marilyn Monroe. Acesta a reușit să creeze o lume subacvatică, în care cele patru membre ale trupei sunt euforice și pline de culoare.

Waterpaint

Trecerea prin apă reprezintă traversarea unei bariere dintre două lumi – realitatea prezentată în alb-negru și tărâmul imaginar plin de culoare.

Ideea videoclipului a fost extrem de îndrăzneață, Newsome declarând pentru NPR.org că au filmat într-o piscină secvențele ce prezentau formația în lumea de vis subacvatică pentru a obține efectul dorit și că a fost foarte dificil atât pentru echipa de filmare cât și pentru fete.

Warpaint este alcătuită din patru fete, Emily Kokal, Theresa Wayman, Jenny Lee Lindberg, Stella Mozgawa. Formată în 2004, este foarte apreciată de solistul de la Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, care a declarat că este una dintre cele mai promițătoare formații din Los Angeles.

Pentru a viziona videoclipul dați click pe ”More on NPR.org”

Concerte & turnee

Vine Red Hot Chili Peppers la Electric Castle 2024?

Red Hot Chili Peppers ar putea fi unul dintre headlinerii Electric Castle 2024. Cea de-a zecea ediție a festivalului a oferit câteva indicii care ne-au dus cu gândul la trupa americană. O fi o intuiție corectă, o teorie a conspirației sau o dorință prea mare de a revedea formația în România după 11 ani, dar te invităm totuși să citești mai multe în articol.

Publicat

pe

Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)
Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)

Pentru 2024, Electric Castle pregătește o ediție aniversară ce va sărbători cei 10 ani de existență. Prin urmare, este de așteptat ca lineup-ul să fie gândit în așa fel încât să rămână pentru multă vreme în memoria festivalierilor.

Organizatorii au început deja să se ocupe de construirea celei mai noi ediții a festivalului. Mai mult, aceștia au oferit niște indicii ce prefigurează anunțul primului val de artiști. Primul detaliu în acest sens a fost schimbarea siglei. Dacă înainte Electric Castle era reprezentat de combinația de negru și galben, acum festivalul și-a schimbat logo-ul în roșu și alb. Aceleași culori se regăsesc și în simbolul trupei Red Hot Chili Peppers.

Logo-ul oficial al trupei Red Hot Chili Peppers a fost desenat de solistul Anthony Kiedis în 1984. Managementul casei de discuri a cerut grupului să se gândească la un logo, iar Kiedis a schițat asteriscul cu opt brațe. La acea vreme, artistul nu i-a acordat vreo semnificație specială. În timp, însă, a devenit una dintre cele mai cunoscute sigle ale unei trupe din istoria muzicală.

Un alt semn care a condus la ideea că RHCP ar putea urca pe scena EC 2024 a fost o fotografie publicată pe platformele de socializare ale festivalului. Se vede Calea Victoriei din București unde este afișată o reclamă pentru ediția de anul viitor a festivalului, ce încorporează emblema formației RHCP. Asteriscul cu opt brațe este vizibil în partea dreaptă.

Reclamă Electric Castle 2024

Reclamă Electric Castle 2024 │ FOTO: Electric Castle www.facebook.com

Primii artiști din lineup-ul EC 2024 vor fi anunțați în viitorul apropiat. Până atunci, nu ne rămâne de făcut decât să ne hrănim iluzia, să "manifestăm" revenirea trupei în România sau să îi ascultăm discografia. Iar ultima parte nu are nevoie de vreun motiv special.

Cea de-a 10-a ediție Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie 2024. Abonamentele sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 532,55 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending