Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Warpaint a lansat clipul ”Warpaint” (Video)

Publicat

pe

Waterpaint
Waterpaint

Trupa Warpaint a lansat un nou videoclip pentru piesa intitulată ”Warpaint”, extrasă de pe albumul ”The Fool”, apărut anul trecut.

Clipul a fost regizat de Ted Newsome, cunoscut pentru documentarele sale despre Marilyn Monroe. Acesta a reușit să creeze o lume subacvatică, în care cele patru membre ale trupei sunt euforice și pline de culoare.

Waterpaint

Trecerea prin apă reprezintă traversarea unei bariere dintre două lumi – realitatea prezentată în alb-negru și tărâmul imaginar plin de culoare.

Ideea videoclipului a fost extrem de îndrăzneață, Newsome declarând pentru NPR.org că au filmat într-o piscină secvențele ce prezentau formația în lumea de vis subacvatică pentru a obține efectul dorit și că a fost foarte dificil atât pentru echipa de filmare cât și pentru fete.

Warpaint este alcătuită din patru fete, Emily Kokal, Theresa Wayman, Jenny Lee Lindberg, Stella Mozgawa. Formată în 2004, este foarte apreciată de solistul de la Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, care a declarat că este una dintre cele mai promițătoare formații din Los Angeles.

Pentru a viziona videoclipul dați click pe ”More on NPR.org”

Trending