Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Warpaint a lansat clipul ”Warpaint” (Video)

Trupa Warpaint a lansat un nou videoclip pentru piesa intitulată ”Warpaint”, extrasă de pe albumul ”The Fool”, apărut anul trecut. Clipul a fost regizat de Ted Newsome, cunoscut pentru documentarele... Continuare »
Waterpaint

Trupa Warpaint a lansat un nou videoclip pentru piesa intitulată ”Warpaint”, extrasă de pe albumul ”The Fool”, apărut anul trecut.

Clipul a fost regizat de Ted Newsome, cunoscut pentru documentarele sale despre Marilyn Monroe. Acesta a reușit să creeze o lume subacvatică, în care cele patru membre ale trupei sunt euforice și pline de culoare.

Waterpaint

Trecerea prin apă reprezintă traversarea unei bariere dintre două lumi – realitatea prezentată în alb-negru și tărâmul imaginar plin de culoare.

Ideea videoclipului a fost extrem de îndrăzneață, Newsome declarând pentru NPR.org că au filmat într-o piscină secvențele ce prezentau formația în lumea de vis subacvatică pentru a obține efectul dorit și că a fost foarte dificil atât pentru echipa de filmare cât și pentru fete.

Warpaint este alcătuită din patru fete, Emily Kokal, Theresa Wayman, Jenny Lee Lindberg, Stella Mozgawa. Formată în 2004, este foarte apreciată de solistul de la Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis, care a declarat că este una dintre cele mai promițătoare formații din Los Angeles.

Pentru a viziona videoclipul dați click pe ”More on NPR.org”

Citește mai multe despre Anthony KiedisRed Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cesaria Evora revine la București

Cesaria Evora revine în România pe 5 octombrie 2011  pentru un concert extraordinar. Evenimentul este susţinut de echipa Project Events...

Închide