Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Vezi reacția vedetelor cu privire la moartea lui Amy Winehouse!

Amy Winehouse

Decesul lui Amy Winehouse a luat prin suprindere pe toată lumea, iar artiștii din întreaga lume regretă dispariția rapidă a unei cântărețe atât de talentată.

Reacția vedetelor a apărut imediat de la publicarea știrii pe internet, acestea exprimându-și regretul prin intermediul blogurilor personale, Facebook-ului, Twitter-ului sau altor site-uri de socializare.

Iată câteva dintre mesajele postate de artiști:

Adele: Amy a deschis un drum în muzică pentru artiști ca mine și a reușit să aducă în atenția oamenilor muzica britanică. Nu cred că a realizat vreodată cât de genială și de importantă era, dar tocmai acest lucru o făcea și mai minunată.

Kelly Osbourne: Nici nu pot să respir cum trebuie, plâng atât de tare pentru că mi-am pierdut cea mai bună prietenă. Te iubesc Amy și te voi uita niciodată!

Demi Lovato: Amy Winehouse...Atât de trist. Din păcate lumea a pierdut o femeie incredibil de talentată din cauza unei boli atât de puternice...dependența #RIP

LeAnn Rimes: RIP Amy Winehouse. Este atât de trist să vezi cum dispare un astfel de talent și cum viața ei se sfârșește într-un mod tragic. Acest lucru mă face îngrozitor de tristă.

Pete Wentz: Sunt foarte trist să primesc o astfel de știre. RIP.

Rob Thomas: RIP AMY WINEHOUSE. Wow..doar wow.

Eve: Condoleanțele mele familiei și prietenilor lui Amy Winehouse L RIP..trist

Bryan Adams: Dragă Amy îți vom duce dorul mereu. Toata dragostea mea, RIP, Bryan

Danny DeVito: 27 de ani Amy Winehouse moartă. Ce naiba! O apreciam foarte mult. Sunt foarte trist! 27 Janice, 27 Jimmy, 27 Amy.

Demi Moore: Inima mea este alături de familia lui Amy Winehouse. Fie ca sufletul ei neliniștit să-și găsească pacea

Jessica Alba: Sunt atât de tristă, Amy Winehouse era atât de talentată. O adevărată tragedie! Jessica Alba

Rihanna: Doamne ai milă!!! Îmi este RAU! #Dragă Amy am inima frântă!

Michelle Branch: Sunt șocată să aud despre Amy Winehouse. Chiar îi ascultam muzica aseară și vorbeam despre faptul că speram să își revină. RIP

Christina Applegate: Întristată de moartea lui Amy Winehouse. Toți am văzut-o în ultimii ani cum se stinge încet încet..

Hayley Williams: Tocmai am citit despre Amy Winehouse. Nu-mi vine să cred. Nu va dispărea niciodată cu adevărat pentru i-ați auzit vocea? RIP Amy

Nicki Minaj: Vă rog spuneți-mi că Amy Winehouse nu a murit. Este vreo glumă proastă?

Lily Allen: Este mai presus de tristețe..nici nu pot să spun mai mult. Era un suflet pierdut, fie ca Amy să se odihnească în pace.

Ashton Kutcher: Rip Amy Winehouse. Nici nu știu ce mesaj să postez având în vedere respectul pe care îl am pentru persoana care a murit. Cred că ceva haios ar fi inoportun.

Alec Baldwin: Amy Winehouse. Cât de trist.

One Republic: RIP Amy Winehouse – ce pierdere tragică

Big Boi (Outkast): Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix și acum Amy Winehouse. Toți au murit la vârsta de 27 de ani. RIP # amywinehouse

Mark Hoppus: Prea mult deces și tragedie în ultimele două zile. Dragoste către Norvegia. RIP Amy Winehouse

Usher: Sunt atât de trist să aud veștile îngrozitoare despre moartea lui Amy Winehouse. Sunt fericit că te-am cunoscut Amy. Ai plecat prea redepe. Ne va fi dor de tine!

Billy Corgan: Sunt trist să aud despre moartea lui Amy Winehouse. Sunt trist de fiecare dată când unul dintre noi moare. Este o tragedie. Foarte trist.

Ricky Martin: Tocmai am aflat. Simt durere. Simt furie. Odihnește-te în pace tânără frumoasă. Ești liberă! RIP Amy.

Mark Ronson: A fost sufletul meu pereche muzical și ca o soră pentru mine. Este una dintre cele mai triste zile din viața mea.

Ne-Yo: Odihnește-te în pace Amy Winehouse. Durerea ta a fost arta ta iar arta ta a fost o durere frumoasă. Să trăiești veșnic prin muzica ta.

Missy Elliott: Condoleanțele mele se îndreaptă către familia lui Amy Winehouse și rugăciunile mele către familile care au pierdut persoane dragi în Norvegia.

Katy Perry: RIP Amy Winehouse. Fie ca în sfârșit să găsească pace.

Jay Sean: Tocmai am aflat despre moartea șocantă a lui Amy Winehouse. Tragic. Un artist atât de talentat. Atât de trist. RIP Amy Winehouse.

Bruno Mars: Kanye a spus-o cel mai bine ”Dacă admiri pe cineva ar trebui să te duci și să-i spui. Oamenii niciodată nu primesc florile cât încă le pot simți mirosul”.

Fat Joe: RIP AMY WINEHOUSE!!!

Jessie J: Lacrimile îmi inundă fața. Ce pierdere..RIP Amy.

Diddy: RIP Amy Winehouse

Nas: RIP Surioară. De ce nu ai putut să te detașezi???? De ce naiba a trebuit să pleci? Te Iubesc Surioară!

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Winehouse va fi înmormântată astăzi

Amy Winehouse va fi înmormântată astăzi, 26 iulie, într-o ceremonie restrânsă la care vor participa doar prietenii apropiaţi şi familia....

Închide