Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Vezi reacția vedetelor cu privire la moartea lui Amy Winehouse!

Publicat

pe

Amy Winehouse
Amy Winehouse

Decesul lui Amy Winehouse a luat prin suprindere pe toată lumea, iar artiștii din întreaga lume regretă dispariția rapidă a unei cântărețe atât de talentată.

Reacția vedetelor a apărut imediat de la publicarea știrii pe internet, acestea exprimându-și regretul prin intermediul blogurilor personale, Facebook-ului, Twitter-ului sau altor site-uri de socializare.

Iată câteva dintre mesajele postate de artiști:

Adele: Amy a deschis un drum în muzică pentru artiști ca mine și a reușit să aducă în atenția oamenilor muzica britanică. Nu cred că a realizat vreodată cât de genială și de importantă era, dar tocmai acest lucru o făcea și mai minunată.

Kelly Osbourne: Nici nu pot să respir cum trebuie, plâng atât de tare pentru că mi-am pierdut cea mai bună prietenă. Te iubesc Amy și te voi uita niciodată!

Demi Lovato: Amy Winehouse...Atât de trist. Din păcate lumea a pierdut o femeie incredibil de talentată din cauza unei boli atât de puternice...dependența #RIP

LeAnn Rimes: RIP Amy Winehouse. Este atât de trist să vezi cum dispare un astfel de talent și cum viața ei se sfârșește într-un mod tragic. Acest lucru mă face îngrozitor de tristă.

Pete Wentz: Sunt foarte trist să primesc o astfel de știre. RIP.

Rob Thomas: RIP AMY WINEHOUSE. Wow..doar wow.

Eve: Condoleanțele mele familiei și prietenilor lui Amy Winehouse L RIP..trist

Bryan Adams: Dragă Amy îți vom duce dorul mereu. Toata dragostea mea, RIP, Bryan

Danny DeVito: 27 de ani Amy Winehouse moartă. Ce naiba! O apreciam foarte mult. Sunt foarte trist! 27 Janice, 27 Jimmy, 27 Amy.

Demi Moore: Inima mea este alături de familia lui Amy Winehouse. Fie ca sufletul ei neliniștit să-și găsească pacea

Jessica Alba: Sunt atât de tristă, Amy Winehouse era atât de talentată. O adevărată tragedie! Jessica Alba

Rihanna: Doamne ai milă!!! Îmi este RAU! #Dragă Amy am inima frântă!

Michelle Branch: Sunt șocată să aud despre Amy Winehouse. Chiar îi ascultam muzica aseară și vorbeam despre faptul că speram să își revină. RIP

Christina Applegate: Întristată de moartea lui Amy Winehouse. Toți am văzut-o în ultimii ani cum se stinge încet încet..

Hayley Williams: Tocmai am citit despre Amy Winehouse. Nu-mi vine să cred. Nu va dispărea niciodată cu adevărat pentru i-ați auzit vocea? RIP Amy

Nicki Minaj: Vă rog spuneți-mi că Amy Winehouse nu a murit. Este vreo glumă proastă?

Lily Allen: Este mai presus de tristețe..nici nu pot să spun mai mult. Era un suflet pierdut, fie ca Amy să se odihnească în pace.

Ashton Kutcher: Rip Amy Winehouse. Nici nu știu ce mesaj să postez având în vedere respectul pe care îl am pentru persoana care a murit. Cred că ceva haios ar fi inoportun.

Alec Baldwin: Amy Winehouse. Cât de trist.

One Republic: RIP Amy Winehouse – ce pierdere tragică

Big Boi (Outkast): Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix și acum Amy Winehouse. Toți au murit la vârsta de 27 de ani. RIP # amywinehouse

Mark Hoppus: Prea mult deces și tragedie în ultimele două zile. Dragoste către Norvegia. RIP Amy Winehouse

Usher: Sunt atât de trist să aud veștile îngrozitoare despre moartea lui Amy Winehouse. Sunt fericit că te-am cunoscut Amy. Ai plecat prea redepe. Ne va fi dor de tine!

Billy Corgan: Sunt trist să aud despre moartea lui Amy Winehouse. Sunt trist de fiecare dată când unul dintre noi moare. Este o tragedie. Foarte trist.

Ricky Martin: Tocmai am aflat. Simt durere. Simt furie. Odihnește-te în pace tânără frumoasă. Ești liberă! RIP Amy.

Mark Ronson: A fost sufletul meu pereche muzical și ca o soră pentru mine. Este una dintre cele mai triste zile din viața mea.

Ne-Yo: Odihnește-te în pace Amy Winehouse. Durerea ta a fost arta ta iar arta ta a fost o durere frumoasă. Să trăiești veșnic prin muzica ta.

Missy Elliott: Condoleanțele mele se îndreaptă către familia lui Amy Winehouse și rugăciunile mele către familile care au pierdut persoane dragi în Norvegia.

Katy Perry: RIP Amy Winehouse. Fie ca în sfârșit să găsească pace.

Jay Sean: Tocmai am aflat despre moartea șocantă a lui Amy Winehouse. Tragic. Un artist atât de talentat. Atât de trist. RIP Amy Winehouse.

Bruno Mars: Kanye a spus-o cel mai bine ”Dacă admiri pe cineva ar trebui să te duci și să-i spui. Oamenii niciodată nu primesc florile cât încă le pot simți mirosul”.

Fat Joe: RIP AMY WINEHOUSE!!!

Jessie J: Lacrimile îmi inundă fața. Ce pierdere..RIP Amy.

Diddy: RIP Amy Winehouse

Nas: RIP Surioară. De ce nu ai putut să te detașezi???? De ce naiba a trebuit să pleci? Te Iubesc Surioară!

Industria muzicala

Urmărește-o pe Amy Winehouse într-un videoclip nou pentru "Tears Dry On Their Own"

Noul material video a fost realizat din secvențe nemaivăzute până acum, rămase de la videoclipul original. Piesa "Tears Dry On Their Own" este extrasă de pe cel de-al doilea și ultim album semnat Amy Winehouse, "Back to Black".

Publicat

pe

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video)
Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video) │ FOTO: captură YouTube / Amy Winehouse

Noua variantă video a "Tears Dry On Their Own" este compusă din secvențe publicate în premieră, rămase de la filmarea videoclipului original, care a fost regizat de David LaChapelle (Mariah Carey, Jennifer Lopez), alături de versurile melodiei.

Cea mai mare parte a videoclipului o prezintă pe Winehouse îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu machiajul său emblematic și coafura voluminoasă. Regretata artistă este filmată în două ipostaze: într-o cameră de hotel și plimbându-se pe străzi, cântând versurile piesei.

Noul clip "Tears Dry On Their Own" a fost lansat cu doar câteva zile înainte de debutul în cinematografele din U.K. a filmului biografic "Black to Black". Regizată de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey", "Nowhere Boy"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh, pelicula o prezintă pe Marisa Abela în rolul regretatei Amy Winehouse. Filmul se concentrează pe anii de început ai artistei, ca muzician de jazz în nordul Londrei, și călătoria ei tumultoasă către faimă.

Distribuția filmului îi mai include pe Jack O’Connell în rolul soțului lui Winehouse, Blake Fielder Civil, Eddie Marsan ca tatăl lui Winehouse, Mitch și Juliet Cowan în rolul mamei Janis Winehouse-Collins, iar Lesley Manville o interpretează pe bunica sa, Cynthia.

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video)

Citește în continuare

Muzică și film

Urmărește trailerul pentru "Back to Black", un film biografic despre Amy Winehouse

Primul trailer pentru viitorul film despre Amy Winehouse, "Back to Black", a devenit disponibil pentru vizionare. Pelicula o are în rolul principal pe actrița Marisa Abela. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Back to Black"
Trailer "Back to Black" │ FOTO: captură YouTube / StudiocanalUK

Regizat de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey", "Nowhere Boy"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh, "Back to Black" o prezintă pe Marisa Abela în rolul regretatei Amy Winehouse. Filmul se concentrează pe anii de început ai artistei, ca muzician de jazz în nordul Londrei, și călătoria ei tumultoasă către faimă.

Distribuția filmului îi mai include pe Jack O’Connell în rolul soțului lui Winehouse, Blake Fielder Civil, Eddie Marsan ca tatăl lui Winehouse, Mitch și Juliet Cowan în rolul mamei Janis Winehouse-Collins, iar Lesley Manville o interpretează pe bunica sa, Cynthia.

"Nu scriu muzică pentru a fi celebră. Scriu cântece pentru că nu știu ce aș face dacă nu aș compune", spune Marisa Abela în trailer.

"Back to Black" a primit sprijin din partea moștenitorilor lui Amy Winehouse, Universal Music Group și Sony Music Publishing. Filmul este programat să apară în cinematografe pe 10 mai 2024.

"Back to Black" este primul film biografic despre Amy Winehouse. După moartea cântăreței în 2011, la vârsta de 27 de ani, au apărut numeroase documentare despre viața și cariera ei, inclusiv câștigătorul Premiului Oscar din 2015, "Amy" și "Reclaiming Amy", un proiect marca BBC, lansat în 2021.

TRAILER: "Back to Black"

Citește în continuare

Trending