Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Vezi reacția vedetelor cu privire la moartea lui Amy Winehouse!

Amy Winehouse

Decesul lui Amy Winehouse a luat prin suprindere pe toată lumea, iar artiștii din întreaga lume regretă dispariția rapidă a unei cântărețe atât de talentată.

Reacția vedetelor a apărut imediat de la publicarea știrii pe internet, acestea exprimându-și regretul prin intermediul blogurilor personale, Facebook-ului, Twitter-ului sau altor site-uri de socializare.

Iată câteva dintre mesajele postate de artiști:

Adele: Amy a deschis un drum în muzică pentru artiști ca mine și a reușit să aducă în atenția oamenilor muzica britanică. Nu cred că a realizat vreodată cât de genială și de importantă era, dar tocmai acest lucru o făcea și mai minunată.

Kelly Osbourne: Nici nu pot să respir cum trebuie, plâng atât de tare pentru că mi-am pierdut cea mai bună prietenă. Te iubesc Amy și te voi uita niciodată!

Demi Lovato: Amy Winehouse...Atât de trist. Din păcate lumea a pierdut o femeie incredibil de talentată din cauza unei boli atât de puternice...dependența #RIP

LeAnn Rimes: RIP Amy Winehouse. Este atât de trist să vezi cum dispare un astfel de talent și cum viața ei se sfârșește într-un mod tragic. Acest lucru mă face îngrozitor de tristă.

Pete Wentz: Sunt foarte trist să primesc o astfel de știre. RIP.

Rob Thomas: RIP AMY WINEHOUSE. Wow..doar wow.

Eve: Condoleanțele mele familiei și prietenilor lui Amy Winehouse L RIP..trist

Bryan Adams: Dragă Amy îți vom duce dorul mereu. Toata dragostea mea, RIP, Bryan

Danny DeVito: 27 de ani Amy Winehouse moartă. Ce naiba! O apreciam foarte mult. Sunt foarte trist! 27 Janice, 27 Jimmy, 27 Amy.

Demi Moore: Inima mea este alături de familia lui Amy Winehouse. Fie ca sufletul ei neliniștit să-și găsească pacea

Jessica Alba: Sunt atât de tristă, Amy Winehouse era atât de talentată. O adevărată tragedie! Jessica Alba

Rihanna: Doamne ai milă!!! Îmi este RAU! #Dragă Amy am inima frântă!

Michelle Branch: Sunt șocată să aud despre Amy Winehouse. Chiar îi ascultam muzica aseară și vorbeam despre faptul că speram să își revină. RIP

Christina Applegate: Întristată de moartea lui Amy Winehouse. Toți am văzut-o în ultimii ani cum se stinge încet încet..

Hayley Williams: Tocmai am citit despre Amy Winehouse. Nu-mi vine să cred. Nu va dispărea niciodată cu adevărat pentru i-ați auzit vocea? RIP Amy

Nicki Minaj: Vă rog spuneți-mi că Amy Winehouse nu a murit. Este vreo glumă proastă?

Lily Allen: Este mai presus de tristețe..nici nu pot să spun mai mult. Era un suflet pierdut, fie ca Amy să se odihnească în pace.

Ashton Kutcher: Rip Amy Winehouse. Nici nu știu ce mesaj să postez având în vedere respectul pe care îl am pentru persoana care a murit. Cred că ceva haios ar fi inoportun.

Alec Baldwin: Amy Winehouse. Cât de trist.

One Republic: RIP Amy Winehouse – ce pierdere tragică

Big Boi (Outkast): Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix și acum Amy Winehouse. Toți au murit la vârsta de 27 de ani. RIP # amywinehouse

Mark Hoppus: Prea mult deces și tragedie în ultimele două zile. Dragoste către Norvegia. RIP Amy Winehouse

Usher: Sunt atât de trist să aud veștile îngrozitoare despre moartea lui Amy Winehouse. Sunt fericit că te-am cunoscut Amy. Ai plecat prea redepe. Ne va fi dor de tine!

Billy Corgan: Sunt trist să aud despre moartea lui Amy Winehouse. Sunt trist de fiecare dată când unul dintre noi moare. Este o tragedie. Foarte trist.

Ricky Martin: Tocmai am aflat. Simt durere. Simt furie. Odihnește-te în pace tânără frumoasă. Ești liberă! RIP Amy.

Mark Ronson: A fost sufletul meu pereche muzical și ca o soră pentru mine. Este una dintre cele mai triste zile din viața mea.

Ne-Yo: Odihnește-te în pace Amy Winehouse. Durerea ta a fost arta ta iar arta ta a fost o durere frumoasă. Să trăiești veșnic prin muzica ta.

Missy Elliott: Condoleanțele mele se îndreaptă către familia lui Amy Winehouse și rugăciunile mele către familile care au pierdut persoane dragi în Norvegia.

Katy Perry: RIP Amy Winehouse. Fie ca în sfârșit să găsească pace.

Jay Sean: Tocmai am aflat despre moartea șocantă a lui Amy Winehouse. Tragic. Un artist atât de talentat. Atât de trist. RIP Amy Winehouse.

Bruno Mars: Kanye a spus-o cel mai bine ”Dacă admiri pe cineva ar trebui să te duci și să-i spui. Oamenii niciodată nu primesc florile cât încă le pot simți mirosul”.

Fat Joe: RIP AMY WINEHOUSE!!!

Jessie J: Lacrimile îmi inundă fața. Ce pierdere..RIP Amy.

Diddy: RIP Amy Winehouse

Nas: RIP Surioară. De ce nu ai putut să te detașezi???? De ce naiba a trebuit să pleci? Te Iubesc Surioară!

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Winehouse va fi înmormântată astăzi

Amy Winehouse va fi înmormântată astăzi, 26 iulie, într-o ceremonie restrânsă la care vor participa doar prietenii apropiaţi şi familia....

Închide