Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Vezi reacția vedetelor cu privire la moartea lui Amy Winehouse!

Publicat

pe

Amy Winehouse
Amy Winehouse

Decesul lui Amy Winehouse a luat prin suprindere pe toată lumea, iar artiștii din întreaga lume regretă dispariția rapidă a unei cântărețe atât de talentată.

Reacția vedetelor a apărut imediat de la publicarea știrii pe internet, acestea exprimându-și regretul prin intermediul blogurilor personale, Facebook-ului, Twitter-ului sau altor site-uri de socializare.

Iată câteva dintre mesajele postate de artiști:

Adele: Amy a deschis un drum în muzică pentru artiști ca mine și a reușit să aducă în atenția oamenilor muzica britanică. Nu cred că a realizat vreodată cât de genială și de importantă era, dar tocmai acest lucru o făcea și mai minunată.

Kelly Osbourne: Nici nu pot să respir cum trebuie, plâng atât de tare pentru că mi-am pierdut cea mai bună prietenă. Te iubesc Amy și te voi uita niciodată!

Demi Lovato: Amy Winehouse...Atât de trist. Din păcate lumea a pierdut o femeie incredibil de talentată din cauza unei boli atât de puternice...dependența #RIP

LeAnn Rimes: RIP Amy Winehouse. Este atât de trist să vezi cum dispare un astfel de talent și cum viața ei se sfârșește într-un mod tragic. Acest lucru mă face îngrozitor de tristă.

Pete Wentz: Sunt foarte trist să primesc o astfel de știre. RIP.

Rob Thomas: RIP AMY WINEHOUSE. Wow..doar wow.

Eve: Condoleanțele mele familiei și prietenilor lui Amy Winehouse L RIP..trist

Bryan Adams: Dragă Amy îți vom duce dorul mereu. Toata dragostea mea, RIP, Bryan

Danny DeVito: 27 de ani Amy Winehouse moartă. Ce naiba! O apreciam foarte mult. Sunt foarte trist! 27 Janice, 27 Jimmy, 27 Amy.

Demi Moore: Inima mea este alături de familia lui Amy Winehouse. Fie ca sufletul ei neliniștit să-și găsească pacea

Jessica Alba: Sunt atât de tristă, Amy Winehouse era atât de talentată. O adevărată tragedie! Jessica Alba

Rihanna: Doamne ai milă!!! Îmi este RAU! #Dragă Amy am inima frântă!

Michelle Branch: Sunt șocată să aud despre Amy Winehouse. Chiar îi ascultam muzica aseară și vorbeam despre faptul că speram să își revină. RIP

Christina Applegate: Întristată de moartea lui Amy Winehouse. Toți am văzut-o în ultimii ani cum se stinge încet încet..

Hayley Williams: Tocmai am citit despre Amy Winehouse. Nu-mi vine să cred. Nu va dispărea niciodată cu adevărat pentru i-ați auzit vocea? RIP Amy

Nicki Minaj: Vă rog spuneți-mi că Amy Winehouse nu a murit. Este vreo glumă proastă?

Lily Allen: Este mai presus de tristețe..nici nu pot să spun mai mult. Era un suflet pierdut, fie ca Amy să se odihnească în pace.

Ashton Kutcher: Rip Amy Winehouse. Nici nu știu ce mesaj să postez având în vedere respectul pe care îl am pentru persoana care a murit. Cred că ceva haios ar fi inoportun.

Alec Baldwin: Amy Winehouse. Cât de trist.

One Republic: RIP Amy Winehouse – ce pierdere tragică

Big Boi (Outkast): Kurt Cobain, Janis Joplin, Jim Morrison, Jimi Hendrix și acum Amy Winehouse. Toți au murit la vârsta de 27 de ani. RIP # amywinehouse

Mark Hoppus: Prea mult deces și tragedie în ultimele două zile. Dragoste către Norvegia. RIP Amy Winehouse

Usher: Sunt atât de trist să aud veștile îngrozitoare despre moartea lui Amy Winehouse. Sunt fericit că te-am cunoscut Amy. Ai plecat prea redepe. Ne va fi dor de tine!

Billy Corgan: Sunt trist să aud despre moartea lui Amy Winehouse. Sunt trist de fiecare dată când unul dintre noi moare. Este o tragedie. Foarte trist.

Ricky Martin: Tocmai am aflat. Simt durere. Simt furie. Odihnește-te în pace tânără frumoasă. Ești liberă! RIP Amy.

Mark Ronson: A fost sufletul meu pereche muzical și ca o soră pentru mine. Este una dintre cele mai triste zile din viața mea.

Ne-Yo: Odihnește-te în pace Amy Winehouse. Durerea ta a fost arta ta iar arta ta a fost o durere frumoasă. Să trăiești veșnic prin muzica ta.

Missy Elliott: Condoleanțele mele se îndreaptă către familia lui Amy Winehouse și rugăciunile mele către familile care au pierdut persoane dragi în Norvegia.

Katy Perry: RIP Amy Winehouse. Fie ca în sfârșit să găsească pace.

Jay Sean: Tocmai am aflat despre moartea șocantă a lui Amy Winehouse. Tragic. Un artist atât de talentat. Atât de trist. RIP Amy Winehouse.

Bruno Mars: Kanye a spus-o cel mai bine ”Dacă admiri pe cineva ar trebui să te duci și să-i spui. Oamenii niciodată nu primesc florile cât încă le pot simți mirosul”.

Fat Joe: RIP AMY WINEHOUSE!!!

Jessie J: Lacrimile îmi inundă fața. Ce pierdere..RIP Amy.

Diddy: RIP Amy Winehouse

Nas: RIP Surioară. De ce nu ai putut să te detașezi???? De ce naiba a trebuit să pleci? Te Iubesc Surioară!

PUBLICITATE
Comentează

Tehnologie

Inteligența artificială a creat "noi" piese Nirvana și Amy Winehouse cu scopul de a atrage atenția asupra sănătății mintale

O organizație din Toronto a creat o compilație cu melodii realizate cu ajutorul inteligenței artificiale. Piesele au fost compuse în stilul unor regretați muzicieni care au trecut în neființă la vârsta de 27 de ani. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Kurt Cobain / Amy Winehouse
Kurt Cobain / Amy Winehouse │ FOTO: MTV / captură YouTube - "Black To Black"

Denumit "Lost Tapes Of The 27 Club", proiectul a fost inițiat de Over The Bridge, o organizație a cărei activitate se concentrează asupra sănătății mintale și a importanței ajutorului specializat. Over The Bridge are în vedere mai ales muzicienii care se pot confrunta cu suferințe mintale și dependențe, elemente ce au dus la pierderea unor artiști ca Amy Winehouse sau Kurt Cobain.

"Lost Tapes Of The 27 Club" înglobează o serie de melodii ale artiștilor care au murit la 27 de ani (de asemenea Jimi Hendrix și Jim Morrison). Noile piese au fost create în mare parte de computere, cu ajutorul programului de inteligență artificială Magenta. Acesta a analizat piesele anterioare ale unui artist pentru a afla cum să compună ca acei muzicieni. Un alt program bazat pe inteligența artificială a fost apoi folosit pentru a crea versurile.

"Ce s-ar fi întâmplat dacă toți acești muzicieni pe care îi iubim ar fi avut parte de ajutor specializat pentru sănătatea mintală? Cumva în industria muzicală, [depresia] este privită ca pe ceva normal și <<romantic>>. Muzica lor este văzută ca o suferință autentică", a declarat pentru Rolling Stone Sean O'Connor, membru al consiliului de administrație Over The Bridge.

Over The Bridge îi ajută pe membrii industriei muzicale să facă față problemelor mintale, oferind sprijin prin workshop-uri, sesiuni Zoom și multe altele, cum este proiectul muzical în discuție.

AUDIO "Lost Tapes Of The 27 Club":

"Drowned in the Sun" (stilul Nirvana)

"Man, I Know" (stilul Amy Winehouse)

"The Roads Are Alive" (stilul The Doors)

"You’re Gonna Kill Me" (stilul Jimi Hendrix)

Citește în continuare

Industria muzicala

Vinilurile au înregistrat vânzări record în SUA și U.K.

Vânzările de viniluri în Regatul Unit din acest an sunt cele mai mari de la începutul anilor '90, iar Statele Unite au vândut cele mai multe discuri în decursul unei săptămâni, premieră în istorie. Care sunt cifrele și vinilurile preferate găsești în articol.

Publicat

pe

Music on vinil
Music on vinil │ FOTO: wallpoper.com

Într-o lume a tehnologiei și a platformelor de streaming, vinilurile ne oferă o surpriză plăcută. Nu doar că își continuă existența pe piața muzicală, dar reușec să doboare recorduri. Statele Unite și Regatul Unit sunt doar două exemple care demonstrează că muzica în format fizic este aparte și nu poate fi înlocuită de nimic.

Vânzările din SUA

Vânzările de vinil au crescut cu aproape 10% în acest an. Agitația de dinaintea Crăciunului a marcat aproape 2 milioane de LP-uri vândute în toată țara. După cum raportează Billboard, în SUA au fost achiziționate 1,842 milioane de discuri de vinil în săptămâna premergătoare Crăciunului (până pe 24 decembrie). În această perioadă, cel mai vândut disc pe vinil a fost noul album al lui Paul McCartney, "McCartney III" (32.000 de copii).

Chiar dacă piața muzicii fizice a scăzut cu aproape jumătate în luna martie, când prima izolare la nivel național a forțat comercianții să închidă temporar afacerile, primele semne ale creșterii vânzărilor din acest an au venit atunci când magazinele de discuri au fost redeschise, în iunie.

Mai mult, vânzările de vinil le-au depășit pe cele de CD pentru prima dată după 1991. Potrivit RIAA, agenția care se ocupă cu certificarea vânzărilor record, vânzările de vinil au contribuit cu 232 milioane dolari la vânzările fizice totale de 376 milioane dolari în prima jumătate a anului 2020.

Vânzările din U.K.

Cifrele de la sfârșitul anului, publicate de British Phonographic Industry, asociația industriei muzicii înregistrate, arată că vânzările de vinil au crescut în ciuda a două perioade de izolare. Noile cifre indică că aproape unul din cinci (18%) albume achiziționate în 2020 a fost pe vinil, fiind achiziționate în total 4,8 milioane de discuri. Noile cifre cresc cu 10% față de cifrele din 2019 și sunt cele mai mari de la mișcarea Britpop de la începutul anilor 1990.

Cele mai bine vândute viniluri din 2020 sunt după cum urmează:

  1. Fleetwood Mac – Rumours
  2. Oasis – (What’s The Story) Morning Glory?
  3. Amy Winehouse – Back To Black
  4. Nirvana – Nevermind
  5. Harry Styles – Fine Line
  6. Kylie Minogue – Disco
  7. AC/DC – Power Up
  8. Queen – Greatest Hits
  9. IDLES – Ultra Mono
  10. Arctic Monkeys – Live At The Royal Albert Hall
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending