Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Vezi cel mai recent interviu cu Brian May și Roger Taylor (Queen)! (Video)

Zilele acestea a fost postat pe internet un interviu recent oferit de Brian May și Roger Taylor de la Queen pentru o televiziune japoneză. În cadrul interviului cei doi artiști... Continuare »

Zilele acestea a fost postat pe internet un interviu recent oferit de Brian May și Roger Taylor de la Queen pentru o televiziune japoneză.

În cadrul interviului cei doi artiști vorbesc despre relansarea primelor zece albume Queen și despre celebrul concert pe care l-au susținut la Budokan în 1979.

Brian May si Roger Taylor (Queen)

Dar cea mai interesantă parte a interviului este aceea în care Brian și Roger povestesc cum au fost ultimele zile din viața lui Freddie Mercury.

Freddie MercuryAstfel, aceștia mărturisesc că Freddie s-a întâlnit cu toți într-o zi și le-a spus că starea lui de sănătate este iremediabilă, dar nu vrea ca acest lucru să fie făcut public și își dorește ca în timpul pe care îl mai are să lucreze. Dorința lui Freddie a fost îndeplinită și în ultimele luni de viața ale artistului trupa a stat aproape tot timpul împreună în studioul de înregistrări, fapt ce a creat o adevărată legătură între ei.

Atât Brian cât și Roger l-au admirat pe Freddie pentru curajul și ambiția sa de a da mereu ce este mai bun din el, iar după decesul său au ascultat de nenumărate ori înregistrările cu vocea sa, ceea ce a fost ciudat dar în același timp frumos.

Citește mai multe despre Brian MayFreddie MercuryQueenRoger Taylor
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu QUEEN

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Gallagher vorbește despre albumul solo de debut!

Noel Gallagher a anunțat că albumul solo de debut se intitulează ”High Flying Birds” și va avea lansarea pe data...

Închide