Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Uriah Heep lansează ”Live In Armenia” (Video)

Uriah Heep a anunțat apariția unui nou album live. Potrivit site-ului oficial al formației, acesta se intitulează ”Live In Armenia” și va avea lansarea pe data de 23 septembrie. În... Continuare »
Uriah Heep live in Germania, mai 2011

Uriah Heep (live in Germania, mai 2011)

Uriah Heep a anunțat apariția unui nou album live.

Potrivit site-ului oficial al formației, acesta se intitulează ”Live In Armenia” și va avea lansarea pe data de 23 septembrie.

Uriah Heep live in Armenia

În anul 2009, grupul sărbătorit 40 de ani de carieră muzicală, iar cu această ocazie a lansat albumul ”Celebration” ce include cele mai mari hit-uri ale formației, dar și piese noi.

Uriah Heep live in Germania, mai 2011

Uriah Heep (live in Germania, mai 2011)

De asemenea, Uriah Heep a plecat într-un turneu aniversar în Europa de Est, Australia, Africa de Sud, Japonia și America. Acesta a inclus și un concert în Armenia, unde trupa a cântat pentru prima dată, motiv pentru care a și înregistrat spectacolul.

Pachetul ”Live In Armenia” va include două CD-uri și un DVD. Mai jos puteți urmări un clip de prezentare al noului produs semnat Uriah Heep.

Citește mai multe despre Uriah Heep
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iggy Pop cântă la Tuborg Green Fest Peninsula

Iggy Pop va concerta în premieră în România alături de formaţia sa, Iggy and the Stooges, în cadrul Tuborg Green...

Închide