Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

The Quarrymen, prima trupă a lui John Lennon a împlinit 50 de ani (Video + Foto)

Prima trupă în care a cântat John Lennon se numește The Quarrymen, iar la sfârșitul săptămânii trecute, pe data de 13 iulie 2011 aceasta a aniversat 50 de ani de... Continuare »
The Quarrymen

Prima trupă în care a cântat John Lennon se numește The Quarrymen, iar la sfârșitul săptămânii trecute, pe data de 13 iulie 2011 aceasta a aniversat 50 de ani de activitate muzicală.

Cu această ocazie, grupul a susținut un concert special în clubul Cavern din Liverpool, relatează Music-News.com.

Membrii formației au cântat piesele de suflet și au povestit despre anii incipienții petrecuți cu John Lennon, Paul McCartney și George Harrison.

The Quarrymen

The Quarrymen

Imaginea de mai sus a fost realizată în 1957, pe data de 6 iulie, când trupa a concertat în Woolton, Liverpool (Anglia), iar mai jos puteți asculta înregistrarea live din acea zi a piesei ”Puttin’ On The Style”. Am ales să vă amintim de această dată întrucât atunci s-au cunoscut John Lennon și Paul McCartney.

Citește mai multe despre John LennonPaul McCartneyThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jennifer Lopez şi Marc Anthony au divorţat!

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au decis să încheie mariajul ce i-a ţinut împreună şapte ani. Cei doi sunt parinţii a doi...

Închide