Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Robbie Williams a fost otrăvit. Concert Take That anulat!

Publicat

pe

Trupa Take That a anulat concertul pe care urma să-l susţină la Copenhaga pe 16 iulie 2011 după ce Robbie Williams s-a otrăvit cu mâncare.

Declaraţia oficială a trupei:

Suntem devastaţi pentru că a trebuit să anulăm show-ul din Danemarca. Aceasta este primul concert pe care îl anulăm în toată carieră noastră.

Vineri seară Rob a suferit o intoxicaţie alimentară gravă de la ceva ce a mâncat după spectacol. S-a simţit foarte rău în timpul nopţii şi la fel în dimineaţa următoare. În jurul orei 10 a decis însă să meargă  la stadion pentru a lua parte la pregătirile pentru spectacol. Medicul ce l-a consultat i-a interzis să urce pe scenă deoarece nu este refăcut, în ciuda medicamentelor pe care le-a luat.

Ne-am văzut în postura de a lua o decizie rapidă: ar trebui să mergem mai departe cu spectacolul fără Rob sau ar trebui să-l anulăm? Ce ar fi mai corect faţă de fani? Ce şi-ar dori oamenii? A fost o decizie foarte dificilă, însă acest turneu celebrează reuninea noatră ca trupă şi ar fi greşit dacă am continua fără Rob.

Acum ne aflăm la hotel şi încă nu ne vine să credem că acest lucru s-a întâmplat. Rob se simte încă foarte rău, iar  noi ne focusăm pe refacerea lui astfel încât să putem susţine concertul de luni, 18 iulie, de la Amsterdam.

Ne pare extrem de rău pentru toţi cei care şi-au cumpărat bilete la concert.

Vă mulţumim pentru tot sprijinul acordat.

Cu dragoste Mark, Gary, Jason, Howard şi Rob

 

Comentează

Trending