Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Rise Against transmite un mesaj adolescenților ce cred că suicidul este singura soluție – Life Gets Better! (Video)

Publicat

pe

Rise Against
Rise Against

Rise Against a lansat clipul ”Make It Stop (September’s Children)”, cel de-al doilea single extras de pe cel de-al șaselea material discografic al grupului, intitulat ”Endgame”.

Rise Against

Discul a fost produs de Bill Stevenson și a apărut pe 15 martie, iar primul single, ”Help Is on The Way” a debutat pe 17 ianuarie.

Coperta Album Rise Against - Endgame

Coperta Album Rise Against - Endgame

Cel de-al doilea single, ”Make It Stop (September’s Children)” are un mesaj foarte clar ce se adresează adolescenților care, din cauza răutăților, jignirilor, discriminărilor de care au parte în liceu vor să se sinucidă – Life Gets Better!

Clipul, regizat de Davy Rothbart și Rachel Dengiz a fost filmat chiar în liceul pe care l-a urmat solistul trupei, Tim Mcllrath. Videoclipul urmărește viața a trei adolescenți care sunt persecutați de colegii lor din liceu, motiv pentru care ajung foarte aproape de punctul în care s-ar sinucide, dar în ultima clipă se gândesc ce impact ar putea avea ei asupra societății în viitor și realizează că au motiv să-și trăiască viața.

În plus, trupa s-a asociat cu fundația It Gets Better Project, iar la finalul clipului sunt prezentate scene cu persoane care au contribuit la acest proiect pe online prin transmiterea pe internet de mesaje de încurajare tinerilor din întreaga lume care se gândesc la suicid.

Cei din formație au postat pe internet și un filmuleț în care prezintă secvențe din timpul filmărilor și fiecare membru își adduce aminte de perioada liceului și vorbește despre motivul realizării unei astfel de piese.

Astfel, Tim Mcllrath mărturisește că evenimentul tragic din septembrie 2010, când zece tineri s-au sinucis deoarece erau bătuți de colegi fiindcă erau homosexuali, a fost unul dintre principalele lucruri care l-au inspirat să compună o piesă ce încearcă de fapt să-i protejeze pe adolescenții care se confruntă cu astfel de situații într-o perioadă foarte delicată și critică din viața lor.

Comentează

Trending