Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

R.E.M. lucrează la un nou album

Publicat

pe

REM se desparte
REM se desparte

Trupa de rock alternativ R.E.M. se află în studioul de înregistrări unde lucrează la un nou material. Vestea a fost dată chiar de Michael Stipe, solistul fromației.

Ultimul album semnat de rockerii americani, "Collapse Into Now" a apărut pe piață în martie 2011 via Warner Bros Records, eticheta sub care au fost lansate până acum toate albumele grupului.

REM inregistreaza din nou

Se zvoneşte că trupa ar fi renunțat la serviciile Warner Bros Records, materialul nou urmând a fi lansat independent, aidoma celor de la Radiohead, Nine Inch Nails, Pearl Jam sau Wilco.

R.E.M. a refuzat ideea de a pleca în truneu pentru promovarea "Collapse Into Now". "Nu plecăm în turneu doar pentru a ne sprijini înregistrările, nu de aceea cântăm muzică live...Dacă nu simțim, nu plecăm" a declarat basistul Mike Mills prentru revista Rolling Stone.

O astfel de decizie a fost luată și în anii '90, când americanii au refuzat să plece în turneu pentru a promova "Out of Time" sau "Automatic For the People", două dintre cele mai mari succese ale carierei lor.

Trending