Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Putere, suferință și inocență în noul clip Demi Lovato – ”Skyscraper” (Video)

Publicat

pe

Demi Lovato a lansat ieri în premieră la emisiunea E! News noul videoclip realizat pentru piesa ”Skyscraper”, pe care îl puteți viziona mai jos.

Tânăra artistă de 19 ani revine după o perioadă grea de suferință emoțională și fizică, iar single-ul ”Skyscraper” descrie perfect puterea lui Demi Lovato de a se ridica și a încerca să meargă înainte și să înfrunte toate problemele.

Demi Lovato Skyscraper

Piesa a fost înregistrată în urmă cu un an și a reprezentat un strigăt de ajutor pe care Lovato îl adresa celor din jur, deoarece nu mai putea ține în ea atâta suferință. Aceasta a avut probleme de alimentație – anorexie, chiar automutilare, se tăia pe mâini – pe care le-a ținut ascunse o lungă perioadă de vreme și în sfârșit, la sfârșitul anului trecut s-a internat într-o clinică specializată.

Chiar dacă acum este mult mai bine din punct de vedere fizic și psihic, depresia și toate celelalte sunt lucruri care vor fi prezente permanent în viața artistei, iar aceasta va trebui să dea dovadă de mare putere pentru a fi în control – lucru pe care chiar ea l-a declarat pentru cei de la E! News.

Pe de altă parte, Lovato a mărturisit că își dorește să realizeze doar lucruri pozitive și speră ca piesa ”Skyscraper” să fie un ajutor celor care se află în situații asemănătoare.

Trending