Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Pixie Lott în colaborare cu Stevie Wonder și John Legend (Video + Foto)

Pixie Lott a dezvăluit că pentru cel de-al doilea material discografic a colaborat cu Stevie Wonder și John Legend. Foarte mândră și fericită, Pixie Lott mărturisește că a fost extraordinar... Continuare »
Pixie Lott - All About Tonight

Pixie Lott a dezvăluit că pentru cel de-al doilea material discografic a colaborat cu Stevie Wonder și John Legend.

Pixie Lott - All About Tonight

Foarte mândră și fericită, Pixie Lott mărturisește că a fost extraordinar pentru ea să lucreze cu cei doi. Tânăra artistă se consideră foarte norocoasă că la doar 20 de ani a avut șansa să-i cunoască și să înregistreze împreună cu niște legende.

Pixie Lott chiar a interpretat în 2009 piesa ”Isn’t She Lovely” a lui Stevie Wonder:

Noul album al lui Pixie Lott va avea lansarea pe 7 noiembrie, iar potrivit artistei, va fi un disc născut din experiențele personale.

În plus, în urmă cu două zile noul single al lui Pixie Lott, ”All About Tonight” a fost difuzat în premieră la Radio 1:

De asemenea, artista a postat pe pagina sa de Facebook câteva imagini realizate în timpul filmărilor clipului ”All About Tonight”:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre John LegendStevie Wonder
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mark Evans (AC/DC) a scris o carte despre începuturile trupei

Mark Evans, basistul trupei AC/DC din anii de formare, a scris cartea "Dirty Deeds", în care spune povestea de la...

Închide