Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noua trupă a lui Mick Jagger anunță albumul de debut (Video + Foto)

Publicat

pe

Super Heavy (sursa foto mickjagger.com)
Super Heavy (sursa foto mickjagger.com)

Noul proiect muzical al lui Mick Jagger, trupa SuperHeavy a dezvăluit că va lansa albumul de debut pe 20 septembrie.

Deși materialul discografic al super grupului format din Joss Stone, Damian Marley, Dave Stewart și AR Rahman nu are încă un titlu, primul single extras a fost deja stabilit și se numește ”Miracle Worker”.

Super Heavy (sursa foto mickjagger.com)

Super Heavy (sursa foto mickjagger.com)

Mick Jagger a declarat că acest proiect s-a coagulat absolut întâmplător și a evoluat foarte repede, relatează The Hollywood Reporter. De asemenea, Jagger a vorbit despre sound-ul formației precizând că cei care ascultă The Rolling Stones vor avea ”apetit” și pentru SuperHeavy întrucât vor exista niște similitudini.

Mai jos puteți vedea un filmuleț de prezentare a trupei ce conține pe fundal un scurt fragment din viitorul single ”Miracle Worker” și primele fotografii cu formația, realizate pe 30 iunie.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Mick Jagger a lansat "Strange Game", prima sa melodie pentru o coloană sonoră de serial

Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones a lansat o nouă piesă solo, "Strange Game". Ea marchează o premieră pentru artist: prima melodie compusă pentru coloana sonoră a unui serial, producţia Apple TV+ "Slow Horses", cu Gary Oldman în rol principal.

Publicat

pe

Mick Jagger în clipul piesei "Sympathy for the Devil"
Mick Jagger în clipul piesei "Sympathy for the Devil" │ FOTO: captură YouTube

Este prima piesă solo a artistului din ultimul an, iar melodia se va auzi pe genericul noului serial Apple Original "Slow Horses". Primele două episoade au sosit pe reţeaua de streaming Apple TV+ pe 1 aprilie. Solistul Roling Stones a compus track-ul alături de compozitorul Daniel Pemberton, nominalizat la Premiile Oscar. Versurile piesei fac aluzie la elemente din show şi poveştile sale. "Strange Game" este o melodie întunecată şi ameninţătoare, dar jucăuşă prin ritmul instrumentalului.

Serialul spune povestea unei echipe de agenţi secreţi britanici, un fel de rezervă MI5 unde ajung respinşii de acolo. Gary Oldman îl joacă pe Jackson Lamb, liderul instabil şi irascibil al grupului de spioni, care ajunge aici ca o pedeapsă. Mini seria cu 6 episoade le include în distribuţie pe Kristen Scott Thomas, Jonathan Pryce, Olivia Cook (pe care o ştim şi apreciem din "Bates Motel"), dar şi Jack Lowden.

The Rolling Stones a oferit recent detalii despre turneul său aniversar de 60 de ani din Marea Britanie şi Europa, care se va desfăşura în vara lui 2022. Chitaristul Keith Richards a confirmat recent că toboşarul de turneu Steve Jordan va ajuta la finalizarea noului album. Richards a dezvăluit şi că va cânta mult la bas pe noul LP. În 2021 Mick Jagger şi Dave Grohl ne-au oferit ceea ce s-a dorit a fi un imn de ieşire din pandemie, piesa de petrecere şi dezmăţ "Eazy Sleazy".

Solistul are 78 de ani şi a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame încă din 1989. Ca artist solo şi ca parte din Rolling Stones a ajuns pe locul întâi în topurile din UK şi SUA cu 13 single-uri.

Mick Jagger a trecut printr-o operaţie pe inimă cu 3 ani în urmă, dar s-a recuperat rapid, la 5 săptămâni după procedură fiind deja pe scenă. Anul 2021 a fost unul tragic pentru The Rolling Stones, care şi-a pierdut un membru de bază, toboşarul Charlie Watts. Acesta a murit la vârsta de 80 de ani.

Citește în continuare

Trending