Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Noua trupă a lui Mick Jagger anunță albumul de debut (Video + Foto)

Noul proiect muzical al lui Mick Jagger, trupa SuperHeavy a dezvăluit că va lansa albumul de debut pe 20 septembrie. Deși materialul discografic al super grupului format din Joss Stone,... Continuare »
Super Heavy (sursa foto mickjagger.com)

Super Heavy (sursa foto mickjagger.com)

Noul proiect muzical al lui Mick Jagger, trupa SuperHeavy a dezvăluit că va lansa albumul de debut pe 20 septembrie.

Deși materialul discografic al super grupului format din Joss Stone, Damian Marley, Dave Stewart și AR Rahman nu are încă un titlu, primul single extras a fost deja stabilit și se numește ”Miracle Worker”.

Super Heavy (sursa foto mickjagger.com)

Super Heavy (sursa foto mickjagger.com)

Mick Jagger a declarat că acest proiect s-a coagulat absolut întâmplător și a evoluat foarte repede, relatează The Hollywood Reporter. De asemenea, Jagger a vorbit despre sound-ul formației precizând că cei care ascultă The Rolling Stones vor avea ”apetit” și pentru SuperHeavy întrucât vor exista niște similitudini.

Mai jos puteți vedea un filmuleț de prezentare a trupei ce conține pe fundal un scurt fragment din viitorul single ”Miracle Worker” și primele fotografii cu formația, realizate pe 30 iunie.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Mick Jagger
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hammerfall, Markus Schulz și Gentleman la Tuborg Green Fest Peninsula

Pe scena Tuborg Green Fest Peninsula 2011 sunt așteptați și Gentleman, Markus Schulz, Hammerfall, Andy C, K’s Choice, Zdob şi...

Închide