Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Nepotul lui Bob Dylan se lansează în muzică! (Audio)

Publicat

pe

Pablo Dylan
Pablo Dylan

Se pare că nepotul lui Bob Dylan moștenește de la bunicul său pasiunea pentru muzică.

Tânărul Pablo Dylan a postat pe YouTube single-ul de debut, ”Top of the World”, realizat în colaborare cu Darnell Robinson și K Major. De asemenea, artistul de nici 16 ani a anunțat că pregătește lansarea primului său material discografic ce se intitulează ”10 Minutes”.

Coperta Album Pablo Dylan - 10 Minutes

Coperta Album Pablo Dylan - 10 Minutes

Având în vedere că Pablo Dylan a declarat că muzica lui Eminem l-a inspirat, nu este de mirare că tânărul abordează stilul hip-hop.

Deși am putea crede că fiind nepotul lui Bob Dylan succesul va veni instantaneu, se pare că acest lucru este un dezavantaj pentru Pablo, care este criticat dur de fanii lui Bob Dylan.

Odată cu apariția single-ului ”Top of the World” pe YouTube nu au întârziat să apară și comentarile, care par a fi împărțite în trei tabere. Una este cea alcătuită din persoane care îl susțin pe tânărul artist, alta formată din fanii lui Bob Dylan care sunt profund îngroziți de piesă și li se pare rușinos că este menționat în melodie numele artistului. Cea de-a treia tabără este constituită din persoane care pur și simplu cred că piesa este foarte slabă.

[poll id="6"]


 

Comentează

Trending