Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020

Nelly Furtado a interpretat în concert o nouă piesă (Video)

Nelly Furtado

Nelly Furtado a interpretat în premieră un fragment dintr-o o nouă piesa, intitulată ”Mystery”, în cadrul unui concert pe care l-a susținut în Portugalia pe data de 2 iulie. Mai jos puteți urmări înregistrarea momentului.

Nelly Furtado

Nelly Furtado lucrează la un nou material discografic, ”Lifestyle”, ce va avea cel mai probabil lansarea anul viitor, potrivit mesajelor date de artistă pe pagina sa de Twitter. Până în prezent nu au fost publicate detalii legate de noul album, dar se zvonește că Furtado ar colabora cu Pharrell.

Pe de altă parte, artista a declarat, tot prin intermediul paginii de Twitter, că realizează o nouă piesă cu Nas. Însă nu se știe dacă aceasta și ”Mystery” vor fi incluse pe viitorul disc.

Citește mai multe despre NasNelly FurtadoPharrell Williams
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Salvatore Adamo concertează la București

Salvatore Adamo va concerta în premieră în România pe 10 decembrie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul este susţinut...

Închide