Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Madonna- detalii despre noul album

Madonna a început oficial lucrul la albumul de studio cu numărul 12 din cariera sa. Vestea a venit ieri prin intermediul unui post pe Twitter dat de managerul ei Guy... Continuare »
Madonna

Madonna a început oficial lucrul la albumul de studio cu numărul 12 din cariera sa.

Vestea a venit ieri prin intermediul unui post pe Twitter dat de managerul ei Guy Oseary "Este oficial...Madonna se află în studioul de înregistrări unde lucrează la noul album".

Nu există detalii despre persoanele cu care idolul pop va colabora, însă există zvonuri că DJ A-Trak şi David Guetta sunt implicaţi.

Madonna

Discul, ce ar putea să apară în magazine până la sfârşitul anului va fi primul material lansat de artistă după Hard Candy (2008), care datorită colaborărilor cu Timbaland, Justin Timberlake şi Pharrell Williams a fost orientat către stilul urban-pop.

Dacă Madonna va înregistra cu Guetta şi A-Trak la noul album, se aşteaptă o mişcare a stilului către electro-house.

Citește mai multe despre Madonna
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden a pornit în primul turneul din ultimii 14 ani! (Video)

Soundgarden a dat startul primului turneu din ultimii 14 ani, concertul de debut având loc în Toronto, weekend-ul trecut. Spectacolul...

Închide