Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Lady Gaga este atacată și amenințată de hackeri

Publicat

pe

Lady Gaga
Lady Gaga

Grupul de hackeri SwagSec s-a ținut de promisiune și a atacat și site-ul din Marea Britanie al artistei pop, Lady Gaga.

Inițial, hackerii au sabotat site-urile lui Amy Winehouse, Justin Bieber și au promis că următoarea victimă va fi Lady Gaga, lucru ce s-a concretizat.

Lady Gaga

Se pare că aceste atacuri sunt foarte personale, grupul SwagSec realizând chiar amenințări cu moartea la adresa artistei pop, pe care au acuzat-o de homofobie. În plus, hackerii au reușit să extragă o parte din baza de date a site-ului, intrând în posesia unor informații private, precum adrese de e-mail și nume ale fanilor înregistrați pe site.

Casa de discuri Universel a emis un comunicat în care asigură că nu au fost obținute parole sau alte informații de natură financiară și că au solicitat intervenția poliției, care în prezent a demarat o anchetă.

 

 

Muzică nouă

Colaborarea anului? The Rolling Stones a lansat piesa "Sweet Sounds of Heaven" feat Lady Gaga, Stevie Wonder

The Rolling Stones tocmai a lansat al doilea single de pe noul său album din 2023, "Hackney Diamonds" şi ne surprinde prin magnitudinea numelor ce apar pe acest featuring. E vorba despre Lady Gaga şi Stevie Wonder, iar piesa se numeşte "Sweet Sounds of Heaven".

Publicat

pe

Coperta single Rolling Stones Sweet Sounds of Heaven
Coperta single Rolling Stones Sweet Sounds of Heaven │ FOTO: Rolling Stones

Noul album, "Hackney Diamonds" este aşteptat să debuteze pe 20 octombrie şi include o reprezentaţie vocală discretă a lui Lady Gaga, în vreme ce Stevie Wonder poate fi auzit la Fender Rhodes, Moog şi pian. Piesa are ceva de gospel şi aminteşte de "You Can't Always Get What You Want" sau "Shine a Light". Noul single s-ar fi născut spontan, în vreme ce solistul Mick Jagger se afla acasă, în Londra, într-o după amiază însorită.

Muzicianul a fost inspirat de vântul care bătea printre copaci şi a început să cânte la pian acordurile C, F şi B. Track-ul a fost înregistrat la Henson Recording Studios, în Los Angeles, dar şi la Metropolis Studios, în Londra, cu o oprire şi la Sanctuary Studios, din Nassau, Bahamas. De compoziţie s-au ocupat Keith Richards şi Mick Jagger.

În timpul sesiunilor din Los Angeles, The Rolling Stones i-au invitat pe Stevie Wonder şi Lady Gaga să lucreze la "Sweet Sounds of Heaven". Nu e prima dată când vedem o astfel de colaborare. Ambii artişti au urcat pe scenă cu Stones în cadrul turneului "50 & Counting" din 2012. Varianta lor de "Gimme Shelter" a fost lansată pe albumul "GRRR Live". Stevie Wonder a plecat în turneu cu The Rolling Stones şi în 1972, cântând un medley de "Satisfaction" şi "Uptight (Everything's Alright)".

Am avut deja parte de un single de pe albumul din 2023, "Angry", care are un vibe de anii '70 şi de hard rock classic. Ajutat şi de actriţa Sydney Sweeney din "Euphoria", ca protagonistă într-o maşină decapotabilă, în videoclipul oficial. Fostul toboşar Stones, Charlie Watts, care a murit acum doi ani apare pe două track-uri pe noul album, "Mess It Up" şi "Live By the Sword". Pe aceasta din urmă apare şi Elton John.

Citește în continuare

Trending