Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Ke$ha vrea un album ROCK!

Ke$ha a mărturisit că vrea ca noul album să fie unul experimental cu piese care abordează stiluri diferite muzicale, dintre care cel dominant va fi rock-ul. ”Îmi doresc o chitară... Continuare »
Kesha

Ke$ha a mărturisit că vrea ca noul album să fie unul experimental cu piese care abordează stiluri diferite muzicale, dintre care cel dominant va fi rock-ul. ”Îmi doresc o chitară puternică dar și niște elemente de blues”.

Kesha

Artista a dezvăluit faptul că în ultima perioadă a repetat foarte mult la chitară și a ascultat mult rock, în special Led Zeppelin, AC/DC și Iggy Pop, care este unul dintre artiștii ei preferați.

Ke$ha a mai declarat că până acum a compus peste 200 de piese pentru viitorul material discografic. ”Am atâtea piese încât nici nu îmi amintesc când le-am compus pe toate. Am scris constant despre toate experiențele mele nebune din întreaga lume, deci am deja foarte multe piese compuse. Nu au luat încă forma unui album, dar cu siguranță lucrurile se vor leaga”, precizează Ke$ha, potrivit Digital Spy.

Citește mai multe despre AC/DCIggy PopLed Zeppelin
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sinead O'Connor este de nerecunoscut

Apariţia lui Sinead O'Connor în cadrul Festivalului Internaţional Pavilion Theatre din Manchester de week-endul trecut a şocat pe toată lumea....

Închide