Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Justin Timberlake deține o parte din MySpace

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake

Justin Timberlake a devenit copropietar al celebrului site de socializare MySpace.

MySpace a fost vândut companiei ”Specific Media” pentru suma de 22 de milioane de euro, iar Timberlake a confirmat faptul că este partener al acesteia și va avea un rol important în deciziile ce se vor lua cu privire la viitorul site-ului.

Justin Timberlake

”Există nevoia unui loc unde fanii pot interacționa cu artiștii lor preferați, unde pot asculta muzică, viziona clipuri și unde pot descoperi lucruri interesante. MySpace are potențialul de a deveni un astfel de loc.”, a declarat Timberlake, relatează Mashable.com.

MySpace este unul dintre cele mai de succes site-uri de socializare, care a avut un rol important în lansarea unor artiști precum Lily Allen, Kate Nash sau Arctic Monkeys. Luna trecută, site-ul înregistra 34,8 milioande de membrii.

Însă, odată cu apariția Facebook-ului, care a dezvoltat pagini speciale pentru artiști unde există aplicații și playere asemănătoare ca pe MySpace, popularitatea acestuia a scăzut dramatic.

 

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending