Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Jane’s Addiction vorbește despre primul album din ultimii 8 ani (Video)

Publicat

pe

Jane's Addiction
Jane's Addiction

Cei de la Jane’s Addiction au confirmat lansarea primului album din ultimii opt ani. Discul se intitulează ”The Great Escape Artist” și va apărea pe data de 18 octombrie 2011.

Însă fanii vor avea o supriză în ceea ce privește noul album, întrucât acesta reprezintă un mix complex, poate ciudat, între stilul post-punk, gothic, specific grupului și stilul nou de rock, abordat de trupe precum Muse și Radiohead.

Jane's Addiction

”Oricât de mult mi-aș dori să mă iubească vechii fani ai trupei, nu pot să nu merg înainte”, declară Perry Farrell pentru NME.com.

Farrell mai precizează că titlul face referire tot la viitor, la faptul că uneori, deși trecutul este minunat, te simți bine să poți să te desprinzi de el deoarece acest lucru îți oferă posibilitatea de a privi spre viitor cu mai mult optimism.

La începutul lunii trupa a lansat un nou videoclipul realizat pentru primul single extras de pe viitorul album. Clipul ”End To The Lies” a fost regizat de Alexander Bulkley, care potrivit lui Farrell, a surprins perfect esența formației.

”Noi am venit dintr-o comunitate foarte artistică iar videoclipul prezintă foarte bine străzile din Los Angeles și străzile artiștilor cu sexualitatea și frumusețea muzicii. Nu există o formă mai bună de a defini grupul”, mărturisește Farrell.

Comentează

Trending