Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Hammerfall, Markus Schulz și Gentleman la Tuborg Green Fest Peninsula

Pe scena Tuborg Green Fest Peninsula 2011 sunt așteptați și Gentleman, Markus Schulz, Hammerfall, Andy C, K’s Choice, Zdob şi Zdub, The MOOoD, Les Elephants Bizarres, Tündérground, Guess Who şi... Continuare »
Gentleman

Pe scena Tuborg Green Fest Peninsula 2011 sunt așteptați și Gentleman, Markus Schulz, Hammerfall, Andy C, K’s Choice, Zdob şi Zdub, The MOOoD, Les Elephants Bizarres, Tündérground, Guess Who şi Toulouse Lautrec.

Evenimentul va avea loc între 25 şi 28 august 2011 în apropierea complexului Weekend din Târgu Mureş.

HammerfallSuedezii de la Hammerfall vor cânta la Târgu Mureș pe 28 august 2011. Trupa ce are în spate o experiență de aproape 20 de ani în power metal, a gustat succesul încă de la lansarea pe piață a albumului de debut intitulat "Glory to the Brave" în 1993.

 

Markus SchulzDJ-ul german Markus Schulz, clasat pe poziţia a opta în topul realizat de DJ Mag, va marca anul acesta pe 26 august a treia întâlnire cu publicul român, după ce în 2010 a mixat în Studio Martin, iar în 2008  a fost prezent la Creamfields în Saturn.
De-a lungul vremii, Schulz a colaborat cu: Depeche Mode, Madonna, Everything But The Girl, Jewel, Oceanlab, Gabriel & Dresden, Télépopmusik, Fat Boy Slim, Miro, Book Of Love sau Blue Amazon.

GentlemanGentleman revine în România după ce pe 15 mai 2011 a susținut o reprezentație live la Arenele Romane din Bucureşti.
Gentleman (Tilmann Otto), și-a părăsit țara natală la 17 ani pentru a merge în Jamaica unde a început să cânte și să producă muzică reggae. Piesele lui a ajuns repede pe primele locuri în topurile de specialitate, iar albumul “Confidence” i-a adus apreciarea internațională.
Gentleman va concerta pentru peninsulari alături de Hammerfall pe 28 august 2011.

Citește mai multe despre Markus Schulz
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clipul Zilei: The Pigeon Detectives – ”Lost” (Video)

Cei de la The Pigeon Detectives au lansat la început de lună un nou videoclip. Acesta a fost realizat pentru...

Închide