Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Foreign Beggars şi Chase & Status vin la Tuborg Green Fest Peninsula

Foreign Beggars, Chase & Status și MC Rage au fost adăugați trupelor deja confirmate la Tuborg Green Fest Peninsula 2011. Trupa Foreign Beggars revine în România după ce anul trecut... Continuare »

Foreign Beggars, Chase & Status și MC Rage au fost adăugați trupelor deja confirmate la Tuborg Green Fest Peninsula 2011.

Trupa Foreign Beggars revine în România după ce anul trecut în clubul Space din Bucureşti au încins atmosfera. Hip-hop-erii ce se pot lăuda cu 5 albume pe piaţă şi un premiu UK Hip Hop, vor urca pe scena de la Târgu Mureş pe 25 august 2011.

Foreign Beggars - Get A Bit More

Chase & Status marchează anul acesta a doua prezență la Peninsula. După succesul din 2009 organizatorii i-au invitat şi anul acesta. Britanicii, celebri în lume graţie prestaţiilor live explozive, vor ajunge din nou în Ardeal pe 27 august 2011 şi, alături de MC Rage vor demonstra din nou tot ce ştiu.

Chase & Status - Time

Citește mai multe despre Chase & StatusForeign Beggars
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink – 182 lansează vineri single-ul ”Up All Night”

Mark Hoppus de la Blink-182 a postat pe paginile sale de Facebook și Google + un mesaj în care anunță...

Închide