Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Foo Fighters și Lemmy au cântat împreună la iTunes Festival! (Video)

Cei de la Foo Fighters au susținut ieri, 13 iulie 2011, un concert în cadrul Festivalului iTunes, ce se desfășoară în Londra. Trupa a avut un invitat special, mai exact... Continuare »
Dave Grohl (Foo Fighters) si Lemmy (Motorhead)

Dave Grohl (Foo Fighters) si Lemmy (Motorhead)

Cei de la Foo Fighters au susținut ieri, 13 iulie 2011, un concert în cadrul Festivalului iTunes, ce se desfășoară în Londra.

Dave Grohl (Foo Fighters) si Lemmy (Motorhead)

Dave Grohl (Foo Fighters) si Lemmy (Motorhead)

Trupa a avut un invitat special, mai exact Lemmy de la Motorhead, pe care Dave Grohl îl admiră foarte mult. În plus, solistul de la Foo Fighters a mărturisit publicului prezent că este încântat că poate numi ”prieten” un artist care i-a fost idol.

Împreună au interpretat piesa ”Shake Your Blood”, iar mai jos puteți vedea înregistrarea momentului.

Citește mai multe despre Foo FightersMotörhead
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nana revine la București

Raperul Nana revine în România pentru un concert pe 22 octombrie 2011 în clubul The Silver Church din Bucureşti. Artistul...

Închide