Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Foo Fighters și Alice Cooper – pe aceeași scenă! (Video)

Foo Fighters a susținut un concert în Marea Britanie, sâmbătă, 2 iulie 2011, în cadrul căruia au avut un invitat special. Cei peste 70.000 de fani prezenți la spectacol au... Continuare »
Foo Fighters

Foo Fighters a susținut un concert în Marea Britanie, sâmbătă, 2 iulie 2011, în cadrul căruia au avut un invitat special.

Foo Fighters

Cei peste 70.000 de fani prezenți la spectacol au avut ocazia să-i vadă pe cei de la Foo Fighters pe aceeași scenă cu Alice Cooper. În momentul în care îl introduce în scenă pe Cooper, Dave Grohl declară ”Dacă nu ar fi fost următoarea persoană, Pat Smear nu și-ar fi cumpărat niciodată o chitară. Salutați-l pe unul dintre eroii noștrii – Mr. Alice fucking Cooper!”.

Alice Cooper și Foo Fighters au interpretat împreună piesele ”School’s Out ” și ”I’m Eighteen”, așa cum puteți vedea în înregistrarea de mai jos.

Citește mai multe despre Alice CooperFoo Fighters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vedete rock care au murit la 27 de ani!

Vârsta de 27 de ani pare a fi punctul critic în viața vedetelor rock, având în vedere câte au dispărut...

Închide