Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Flogging Molly la B'Esfest 2011: energie Irish Punk (foto+video)

Publicat

pe

Flogging Molly a concertat la B'Estfest (01.07.2011)
Flogging Molly a concertat la B'Estfest (01.07.2011)

Flogging Molly a concertat la B'Estfest (01.07.2011)Punkerii irlandezi de la Flogging Molly au revărsat energie asupra celor aproximativ 5000 de spectatori strânși la scena mare a festivalului B'Estfest. Dacă numărul acestora a fost mai greu de estimat, bucuria și veselia erau evidente pe chipul lor.

Încălzit de Madame Hooligane, publicul s-a pus repede pe dans, fiind inspirat de solistul Dave King, care a executat mai mulți pași irlandezi cu chitara pe scenă. În ciuda celor spuse la un moment dat, irlandezul în vârstă de 49 de ani a demonstrat că nu se pricepe doar la dans. Cântecele tradiționale din Dublin îmbinate cu un punk-rock tonic, buna dispoziție desprinsă din versuri, instrumentele aparte și comunicarea senzațională cu publicul au dat valoare show-ului Flogging Molly.

Flogging Molly a concertat la B'Estfest (01.07.2011)

Dave a părut foarte impresionat de primirea caldă de la București. A primit din public un tricou verde irlandez și a salutat steagul format dintre cele două ale României și Irlandei, descoperit în primul rând de spectatori.

Bestfest 2011 - Flogging Molly (foto: Alex Barbulescu)

Scenele au fost fost surprinse de echipa iNFOMUSiC în clipul video de mai jos.

Flogging Molly a cântat melodii cunoscute precum "Salty Dog", "The Seven Deadly Sins", "Drunken Lullabies", dar și piese de pe noul album "Speed of Darkness", lansat anul acesta pe 31 mai.

Dave King a mulțumit pe românește, evident cu accent irlandez. Aflat la prima vizită în țara noastră, el a promis că Flogging Molly va reveni la București. Cu toate că e foarte puțin difuzată pe radio (poate doar la CityFM, cu precădere la Punk Rock Show/Dj Hefe), s-a demonstrat că trupa are mulți fani în România. Cu siguranță că mulți alții li s-au alăturat pe 1 iulie.

 

Fotografii cu Flogging Molly la București

Comentează

Trending