Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Eminen este primul artist care a vândut în SUA un milion de albume în format digital

Eminem a reușit să atingă un nou record, albumul său ”Recovery” lansat anul trecut devenind primul disc din SUA care a ajuns la peste un milion de exemplare vândute în... Continuare »
Eminem

Eminem

Eminem a reușit să atingă un nou record, albumul său ”Recovery” lansat anul trecut devenind primul disc din SUA care a ajuns la peste un milion de exemplare vândute în format digital.

Eminem

Potrivit statisticelor publicate de Nielsen SoundScan, la acestea se adaugă vânzările din magazine care se ridică la aproape 4 milioane de exemplare.

AdeleÎnsă există mari șanșe ca Eminem să fie deja întrecut de Adele, care este foarte posibil să devină primul artist britanic care vinde un milion  de albume digitale în SUA, dacă săptămâna viitoare vânzările continuă în același ritm, relatează Billboard.com.

Potrivit cifrelor publicate de Official Charts Company, albumul lui Adele este cel mai vândut disc din acest an în Marea Britanie.

 

Citește mai multe despre AdeleEminem
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna- detalii despre noul album

Madonna a început oficial lucrul la albumul de studio cu numărul 12 din cariera sa. Vestea a venit ieri prin...

Închide