Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Elvis Presley devine super erou de benzi desenate (Foto)

Publicat

pe

Graphic Elvis (de Greg Horn)
Graphic Elvis (de Greg Horn)

Regele Rock ‘n’ Roll-ului, Elvis Presley iubea benzile de desene animate și visa să devină Captain Marvel, motiv prentru care cei de la Elvis Presley Enterprises au pus bazele unei colaborări cu Liquid Comics pentru a lansa cartea de benzi desenate Graphic Elvis.

Graphic Elvis (de Mukesh Singh)

Graphic Elvis (de Mukesh Singh / Liquid Comics All Rights Reserved. GraphicElvis.com)

Pentru acest proiect s-au adunat celebrii ilustratori din întreaga lume pentru a realiza desene ce prezintă pasiunea lui Elvis pentru benzi desenate, muzică sau diferite experiențe din viața artistului văzute prin prisma ilustratorilor.

Graphic Elvis (de Greg Horn)

Graphic Elvis (de Greg Horn / Liquid Comics; All Rights Reserved. GraphicElvis.com)

În timpul vieții, Elvis a vorbit despre benzile desenate de fiecare dată când a avut ocazia, declarând în 1971 că era un visător în copilărie și mereu și-a dorit să devină un super erou.

Graphic Elvis (de Jeevan J. Kang)

Graphic Elvis (de Jeevan J. Kang / Liquid Comics; All Rights Reserved. GraphicElvis.com)

Adevărul este că benzile desenate au avut o mare influență asupra lui Elvis și au fost sursă de inspirație pentru el. Costumele celebre ale Regelui Rock ‘n’ Roll, felul în care se tundea,logo-ul său toate acestea au fost strâns legate de iubirea lui Elvis pentru eroii din benzile de desene animate.

Graphic Elvis (de Mukesh Singh)

Graphic Elvis (de Mukesh Singh / Liquid Comics; All Rights Reserved. GraphicElvis.com)

Graphic Elvis va apărea anul viitor cu ocazia comemorării a 35 de ani de la moartea artistului. Aceasta va fi publicată într-o ediție limitată de 2.500 de exemplare, iar la jumătatea anului 2012 este posibil să fie lansată și o ediție specială pentru iPad.

Graphic Elvis (de Paul Pope)

Graphic Elvis (de Paul Pope / Liquid Comics; All Rights Reserved. GraphicElvis.com)

Graphic Elvis (de Paul Pope)

Graphic Elvis (de Paul Pope / Liquid Comics; All Rights Reserved. GraphicElvis.com)

Graphic Elvis (de Jeevan J. Kang)

Graphic Elvis (de Jeevan J. Kang / Liquid Comics; All Rights Reserved. GraphicElvis.com)

Graphic Elvis (de Dean Hyrapiet)

Graphic Elvis (de Dean Hyrapiet / Liquid Comics; All Rights Reserved. GraphicElvis.com)

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Elvis Presley ajunge din nou pe ecrane, într-un film regizat de Sofia Coppola

Nici bine nu au digerat spectatorii recentul "Elvis" cu Austin Butler în rolul principal, că un nou film despre regele rock'n'roll-ului urmează să fie produs. La cârma regizorală este nimeni alta decât Sofia Coppola. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Jacob Elordi într-un interviu la Jimmy Kimmel Live
Jacob Elordi într-un interviu la Jimmy Kimmel Live │ FOTO: captură YouTube / Jimmy Kimmel Live

Viitorul film se intitulează "Priscilla" și este bazat pe un memoriu scris de Priscilla Presley. Mărturiile fostei soții a regelui rock'n'roll au fost lansate în 1985 sub titulatura "Elvis and Me". Acum, evenimentele beneficiază de o adaptare cinematografică scrisă și regizată de Sofia Coppola.

Actorul Jacob Elordi, cunoscut publicului din serialul "Euphoria", îl va portretiza pe Elvis Presley. Alături de el va juca Cailee Spaeny în rolul Priscillei. În memoriile sale, Priscilla povestește întâlnirea cu fostul ei soț, căsătoria lor din 1967 și factorii care au dus la divorțul lor din 1973. Pelicula urmează să fie filmată în Toronto toamna aceasta.

Pentru acest proiect, Coppola va lucra din nou cu vechii săi colaboratori - directorul de imagine Philippe Le Sourd, designerul de costume Stacey Battat, editorul Sarah Flack și designerul de producție Tamara Deverell. Pe lângă scenariu și regie, Coppola se va ocupa și de producția filmului alături de Youree Henley, Lorenzo Mieli, Fremantle Company și American Zoetrope. Producția este finanțată de The Apartment și Stage 6 Films de la Sony.

Viitoarea adaptare vine imediat după succesul filmului "Elvis", regizat de Baz Luhrmann, cu Austin Butler și Olivia DeJonge ca Elvis și Priscilla. Drama muzicală urmărește ascensiunea regretatului muzician, începând din copilărie și până la apogeul său din anii 1950, prezentând în același timp relația complicată cu managerul său, colonelul Tom Parker (Tom Hanks).

Citește în continuare

Muzică și film

Maneskin a lansat piesa "If I Can Dream", cover după Elvis pentru filmul cu acelaşi nume

În aceste zile se vorbeşte mult despre Elvis, deoarece avem un nou film biografic de vizionat, chiar despre "Rege" de această dată. Au început să apară şi melodii de pe coloana sonoră a filmului "Elvis" de Baz Luhrmann, la care contribuie şi italienii de la Maneskin cu un cover după piesa "If I Can Dream".

Publicat

pe

Coperta single Maneskin If I Can Dream
Coperta single Maneskin If I Can Dream │ FOTO: Maneskin

"Elvis" este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului şi îl are pe Austin Butler în rol principal, cel al lui Elvis Presley. A fost o bătălie strânsă la casting între el, Miles Teller, Ansel Elgort şi Harry Styles pentru a obţine acest rol important. Pelicula va debuta pe 24 iunie şi include o sumedenie de coveruri după piese ale superstarului din Memphis dar şi piese originale, realizate de Stevie Nicks, Jack White, Eminem, Tame Impala şi mulţi alţii. "If I Can Dream" se va afla pe soundtrack-ul cu zeci de titluri.

Iată ce a spus solistul Maneskin Damiano David despre acest proiect muzical:

Vorbeam despre asta cu Baz Luhrmann, care a avut această idee cool şi super deşteaptă, pentru că ar fi fost foarte uşor să ne dea o piesă up-tempo şi să o abordăm super rock-ish. Sensul piesei este în ton cu vremurile: pot visa la un tărâm mai bun, unde fraţii mei merg mână în mână. Este despre unitate, despre pace, libertate şi fericire şi iese la momentul potrivit. Suntem mândri de ce am realizat şi să fim parte a acestui proiect. Am o presimţire că va fi uimitor.

Solistul a adăugat că filmul despre Elvis Presley este "nebunesc de bun" şi că e comparabil cu "Bohemian Rhapsody" la nivel de calitate. Între timp Eminem şi CeeLo Green şi-au partajat online propria piesa compusă pentru film, "The King and I". Track-ul este produs de Dr. Dre şi include sample-uri din "Jailhouse Rock" al lui Elvis Presley.

De asemenea Maneskin se pregăteşte să cânte la Reading & Leeds Festival 2022 şi să fie headliner la O2 Arena pe 8 mai în cadrul unui concert special. Formaţia italiană a lansat la final de primăvară piesa "Supermodel", care s-a auzit în premieră la finala Eurovision 2022. Grupul a debutat în 2022 la Saturday Night Live şi a tot crescut în popularitate după ce a câştigat Eurovision 2021 şi SanRemo 2021.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending