Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Cum poți câștiga o chitară semnată de Bon Jovi?

Ciuc Premium pune la bătaie una dintre cele 100 de chitare Fender Stratocaster semnate de Bon Jovi. Pentru a câștiga chitara, trebuie să urmezi pașii următori: Compune o secvenţă muzicală... Continuare »
Chitara Fender Stratocaster

Ciuc Premium pune la bătaie una dintre cele 100 de chitare Fender Stratocaster semnate de Bon Jovi. Pentru a câștiga chitara, trebuie să urmezi pașii următori:

  1. Compune o secvenţă muzicală din 9 note. Fiecărei note muzicale îi corespunde un număr, astfel, secvenţa de 9 note va deveni un număr de 9 cifre.
  2. La sfârşitul campaniei organizatorii vor genera aleatoriu un număr de 9 cifre. Vei câștiga dacă vei avea numărul cel mai apropiat, mai mare, de cel anunțat de ei.
  3. Pentru a putea compune o secvenţă muzicală, trebuie să ai 50 de puncte. Punctele pot fi acumulate pe site-ul Ciuc, în cadrul secţiunilor „Experimentează Ciuc Music Quiz”, „Ascultă super muzică” și „Vezi super clipuri”. De asemenea, dacă la un eveniment organizat de Ciuc ai primit un voucher cadou şi întroduci codul inscripţionat pe el, contul tău va fi alimentat automat cu 500 de puncte.

Promoţia se va încheia pe 31 august 2011, iar regulamentul complet poate fi consultat  AICI.

Până să fie câştigată, chitarişti importanţi ai muzicii româneşti au încercat-o. Primii au fost Dan Iliescu de la Timpuri Noi şi Jimi El Laco de la Nightlosers.

Iată ce au mărturisit:

Dan Iliescu, Timpuri Noi:

Jimi El Laco, Nightlosers:

Citește mai multe despre Bon JoviDan IliescuNightlosersTimpuri Noi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tom Morello de la Rage Against The Machine lansează o carte de benzi desenate

Chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello a anunțat că va lansa o serie de benzi desenate, pe data...

Închide