Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Cum poți câștiga o chitară semnată de Bon Jovi?

Chitara Fender Stratocaster

Ciuc Premium pune la bătaie una dintre cele 100 de chitare Fender Stratocaster semnate de Bon Jovi. Pentru a câștiga chitara, trebuie să urmezi pașii următori:

  1. Compune o secvenţă muzicală din 9 note. Fiecărei note muzicale îi corespunde un număr, astfel, secvenţa de 9 note va deveni un număr de 9 cifre.
  2. La sfârşitul campaniei organizatorii vor genera aleatoriu un număr de 9 cifre. Vei câștiga dacă vei avea numărul cel mai apropiat, mai mare, de cel anunțat de ei.
  3. Pentru a putea compune o secvenţă muzicală, trebuie să ai 50 de puncte. Punctele pot fi acumulate pe site-ul Ciuc, în cadrul secţiunilor „Experimentează Ciuc Music Quiz”, „Ascultă super muzică” și „Vezi super clipuri”. De asemenea, dacă la un eveniment organizat de Ciuc ai primit un voucher cadou şi întroduci codul inscripţionat pe el, contul tău va fi alimentat automat cu 500 de puncte.

Promoţia se va încheia pe 31 august 2011, iar regulamentul complet poate fi consultat  AICI.

Până să fie câştigată, chitarişti importanţi ai muzicii româneşti au încercat-o. Primii au fost Dan Iliescu de la Timpuri Noi şi Jimi El Laco de la Nightlosers.

Iată ce au mărturisit:

Dan Iliescu, Timpuri Noi:

Jimi El Laco, Nightlosers:

Citește mai multe despre Bon JoviDan IliescuNightlosersTimpuri Noi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tom Morello de la Rage Against The Machine lansează o carte de benzi desenate

Chitaristul trupei Rage Against The Machine, Tom Morello a anunțat că va lansa o serie de benzi desenate, pe data...

Închide