Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

CLIPUL ZILEI: Paramore – ”Monster” (Video)

Paramore a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Monster”. Melodia este inclusă pe coloana sonoră a noului film Transformers; Dark of the Moon. De asemenea, acesta reprezintă primul extras de... Continuare »

Paramore a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Monster”. Melodia este inclusă pe coloana sonoră a noului film Transformers; Dark of the Moon.

De asemenea, acesta reprezintă primul extras de pe viitorul album la care trupa lucrează în prezent. Noul material discografic are programată lansarea pentru începutul anului 2012.

Se pare că formația s-a descurcat extrem de bine fără frații Farro, care au decis să părăsească grupul în 2010, iar absența lor nici nu se face simțită.

Citește mai multe despre Paramore
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Goo Goo Dolls lansează mâine EP-ul ”Live From SoHo”

Cei de la The Goo Goo Dolls au anunțat în acest weekend că vor lansa mâine, 19 iulie 2011, un...

Închide