Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Bon Jovi - cel mai bun concert al anului 2011 (Video)

Bon Jovi a concertat aproape 3 ore la București! În acest weekend s-a încheiat cel mai bun concert care a avut loc în 2011 la București. Peste 60.000 de oameni... Continuare »
Concert Bon Jovi Bucurest- foto Florin Vitzman

Bon Jovi a concertat aproape 3 ore la București!

În acest weekend s-a încheiat cel mai bun concert care a avut loc în 2011 la București.

Peste 60.000 de oameni s-au strâns să vadă trupa Jon Bovi, dintre care trebuie să menționăm faptul că peste 10.000 au fost fani din alte țări, precum Bulgaria sau Ungaria.

Deși recent Jon Bon Jovi s-a operat la genunchi pentru o ruptură de ligament, acest lucru nici nu s-a simțit pe scenă, solistul împreună cu colegii săi de trupă realizând  un adevărat show care a ținut în priză publicul prezent timp de aproape 3 ore.

Înregistrări realizate de către fanii prezenți la concert:

Citește mai multe despre Bon Jovi
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Warpaint a lansat clipul ”Warpaint” (Video)

Trupa Warpaint a lansat un nou videoclip pentru piesa intitulată ”Warpaint”, extrasă de pe albumul ”The Fool”, apărut anul trecut....

Închide