Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Avril Lavigne revine cu un nou look și două single-uri! (Video)

Publicat

pe

Avril Lavigne renunță la sclipici și fuste scurte și revine la blugi rupți, teneși și tricouri, iar rozul din păr se transformă în verde.

Avril Lavigne

Cu noul look, Lavigne a fost prezentă la emisiunea America’s Got Talent, unde a interpretat noul ei single ”Smile”. Îmbrăcată foarte simplu, cu niște colanți negri și un tricou, tot negru cu niște buze rosii, artista a fost plină de energie și a știut să-și pună în valoare vocea.

În luna martie a acestui an, Avril Lavigne a lansat un nou album, intitulat ”Goodbye Lullaby”.

Coperta album Avril Lavigne - Goodbye Lullaby

Coperta album Avril Lavigne - Goodbye Lullaby

Materialul discografic a fost precedat de apariția single-ului ”What The Hell” în ianuarie. Acesta s-a bucurat și de un videoclip, în care artista, foarte subtil, își face reclamă la parfumul și la firma de haine pe care le deține.

”Smile” este cel de-al doilea single extras de pe noul album și a avut lansare în luna aprilie, iar mai târziu, în mai a apărut și clipul piesei. Videoclipul pune accentul pe imaginea artistei, care renunță de tot la suvițele roz și le înlocuiește cu cele verzi. Singură într-o cameră cântă la chitară, face graffiti pe pereți și lipește postere cu noul ei turneu, ”The Black Star Tour”. Aceste imagini se întrepătrund cu secvențele filmate alb-negru în care Lavigne se plimbă pe stradă și începe să strângă mai multe cioburi de sticlă roșie, care aflate în prezența oamenilor îi determină să se certe.

Dacă vă mai aduceți aminte de povestea ”Crăiasa Zăpezii” în care crăiasa îi pune un ciob de sticlă în ochii unui tânăr de care s-a îndrăgostit pentru a-l face sclavul ei, veți înțelege mai bine simbolistica cioburilor roșii din videoclipul lui Lavigne.

Trending