Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Ascultă versiunea nelansată a piesei ”Round Midnight” - Amy Winehouse (Audio)

O versiune nelansată a piesei ”Round Midnight” semnată Amy Winehouse a fost postată pe internet, pe care o puteți asculta mai  jos. Cântecul a fost făcut public chiar de producătorul... Continuare »
Amy Winehouse

O versiune nelansată a piesei ”Round Midnight” semnată Amy Winehouse a fost postată pe internet, pe care o puteți asculta mai  jos.

Amy Winehouse

Cântecul a fost făcut public chiar de producătorul Salaam Remi, care a lucrat cu artista, atât la albumul de debut, ”Frank”, cât și la cel de-al doilea disc, ”Back To Black”.

Există posibilitatea ca piesele pe care Amy Winehouse le-a înregistrat în ultimele zile din viața sa să fie lansate sub un album post-mortem.

Winehouse s-a stins din viață pe data de 23 iulie, la vârsta de 27 de ani, iar trei zile mai târziu a avut loc ceremonia de incinerare la care au participat părinții și apropiații artistei. Cauzele decesului vor fi stabilite cu exactitate abia în luna octombrie, când vor fi gata testele toxicologice.

Vezi ce reacții au avut vedetele când au aflat de moartea lui Amy Winehouse!

 

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Va fi lansat un album Amy Winehouse post-mortem?

Se pare că Amy Winehouse a înregistrat o serie de piese noi, chiar înainte de tragicul său sfârșit, iar 12...

Închide