Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Ascultă versiunea nelansată a piesei ”Round Midnight” - Amy Winehouse (Audio)

O versiune nelansată a piesei ”Round Midnight” semnată Amy Winehouse a fost postată pe internet, pe care o puteți asculta mai  jos. Cântecul a fost făcut public chiar de producătorul... Continuare »
Amy Winehouse

O versiune nelansată a piesei ”Round Midnight” semnată Amy Winehouse a fost postată pe internet, pe care o puteți asculta mai  jos.

Amy Winehouse

Cântecul a fost făcut public chiar de producătorul Salaam Remi, care a lucrat cu artista, atât la albumul de debut, ”Frank”, cât și la cel de-al doilea disc, ”Back To Black”.

Există posibilitatea ca piesele pe care Amy Winehouse le-a înregistrat în ultimele zile din viața sa să fie lansate sub un album post-mortem.

Winehouse s-a stins din viață pe data de 23 iulie, la vârsta de 27 de ani, iar trei zile mai târziu a avut loc ceremonia de incinerare la care au participat părinții și apropiații artistei. Cauzele decesului vor fi stabilite cu exactitate abia în luna octombrie, când vor fi gata testele toxicologice.

Vezi ce reacții au avut vedetele când au aflat de moartea lui Amy Winehouse!

 

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Va fi lansat un album Amy Winehouse post-mortem?

Se pare că Amy Winehouse a înregistrat o serie de piese noi, chiar înainte de tragicul său sfârșit, iar 12...

Închide