Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Ascultă un fragment din noua piesă Evanescence (Audio)

Evanescence a postat pe internet un fragment din primul single lansat în ultimii patru ani, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta se intitulează ”What You Want” și va... Continuare »

Evanescence a postat pe internet un fragment din primul single lansat în ultimii patru ani, pe care îl puteți asculta mai jos.

Acesta se intitulează ”What You Want” și va face parte din viitorul material discografic, ce poartă numele grupului.

Amy Lee

Amy Lee

LP-ul, ce va avea lansare pe data de 11 octombrie, are o temă principală, ”Libertatea”, ce se va regăsi în toate cântecele, explică solista Amy Lee într-un interviu pentru MTV News. Artista precizează că în această perioadă grupul este foarte unit și fiecare dorește să de-a tot ce este mai bun din el.

Pentru acest LP, Evanescence lucrează cu producătorul Steve Lilywhite, cunoscut pentru colaborările sale cu U2.

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescenceU2
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nelly Furtado a interpretat în concert o nouă piesă (Video)

Nelly Furtado a interpretat în premieră un fragment dintr-o o nouă piesa, intitulată ”Mystery”, în cadrul unui concert pe care...

Închide