Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Ascultă noua piesă a trupei Mumford and Sons! (Audio)

Noua piesă pe care cei de la Mumford and Sons au interpretat-o constant în cadrul festivalurilor din această vară a ajuns și pe internet. Mai jos puteți asculta o înregistrare... Continuare »
Mumford and Sons

Mumford & Sons

Noua piesă pe care cei de la Mumford and Sons au interpretat-o constant în cadrul festivalurilor din această vară a ajuns și pe internet.

Mai jos puteți asculta o înregistrare a cântecului, care este denumit ”Home” de un grup de fani. Se pare că aceasta a fost realizată în timpul unor sesiuni pe care formația le-a susținut la radioul KBCO din Colorado.

Mumford and Sons

Însă, deocamdată, trupa nu a anunțat oficial lansarea piesei, sau titlul ei. Nu se știe nici dacă aceasta va fi inclusă pe viitorul material discografic, ori când va fi lansat noul album. Momentan sunt doar zvonuri care spun că cel de-al doilea disc va apărea spre sfărșitul anului.

Citește mai multe despre Mumford and Sons
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Raconteurs revine pe scenă după 2 ani

Jack White revine cu trupa The Raconteurs pentru a susține primul concert după doi ani de pauză. Grupul, alcătuit din...

Închide