Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Ascultă cel de-al doilea teaser lansat de Evanescence! (Audio)

Evanescence a postat pe internet un nou teaser pentru viitorul album. Cel de-al treilea material discografic al grupului se numește ”The Other Side” și va avea lansarea pe 11 octombrie.... Continuare »

Evanescence a postat pe internet un nou teaser pentru viitorul album. Cel de-al treilea material discografic al grupului se numește ”The Other Side” și va avea lansarea pe 11 octombrie.

Amy Lee

Amy Lee

Amy Lee chiar a vorbit cu cei de la MTV News legat de piesa al cărui fragment l-a făcut public. Artista a mărturisit că melodia a fost compusă de toți membrii formației. De asemenea, Amy Lee a declarat că cel mai mult îi place că piesa este epică și dramatică, dar pe refren are elemente amuzante.

Urmează ca Evanescence să anunțe programul noului turneu de promovare, ce se va desfășura după lansare albumului.

 
 

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Kooks revine cu single-ul ”Is It Me” (Audio)

Cei de la The Kooks au postat pe internet noul lor single, ”Is It Me”, pe care îl puteți asculta...

Închide