Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Anthrax- tracklist-ul albumului Worship Music

Anthrax

Anthrax

Cei de la Anthrax au dezvăluit tracklist-ul pentru "Worship Music", cel de-al 10 lea album din cariera lor.

Discul ce vine după "We Have Come For You All" (2003), va fi lansat pe 12 septembrie 2011 şi conţine 13 piese, inclusiv melodia deja lansată "Fight 'Em Til You Can't".

Anthrax

Anthrax

Trupa, care în prezent se află în turneul "Big 4" alături de Metallica, Slayer şi Megadeth, a fost nevoită să reînregistreze albumul alături de Joey Belladonna, pentru că imediat după terminarea înregistrărilor, solistul Dan Nelson a părăsit trupa.

Chitaristul Rob Caggiano a declarat: "Este o uşurare acum că albumul este gata. Am lucrat foarte mult timp la el, am înregistrat în 15 studiouri diferite, a fost un adevărat rollercoaster emoțional."

Rockerii nu au declarat încă dacă vor plecat într-un turneu de promovare după lansarea albumului.

Tracklist-ul albumului Worship Music este:

Worship
Earth On Hell
The Devil You Know
Fight 'Em Til You Can’t
I’m Alive
Hymn 1
In The End
The Giant
Hymn 2
Judas Priest
Crawl
The Constant
Revolution Screams

Citește mai multe despre Anthrax
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Evanescence, inspirat de MGMT, Portishead și Massive Attack (audio)

Evanescence a dezvăluit că noul lor album este inspirat din muzica trupelor MGMT, Portishead şi Massive Attack. Materialul autointitulat ce...

Închide