Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Amy Winehouse va fi înmormântată astăzi

Amy Winehouse

Amy WinehouseAmy Winehouse va fi înmormântată astăzi, 26 iulie, într-o ceremonie restrânsă la care vor participa doar prietenii apropiaţi şi familia.

Apropiaţii cântăreţei, care a fost găsită moartă în apartamentul său pe 23 iulie, nu au vrut să dea detalii despre locul unde aceasta va fi înhumată.

Religia evreiască presupune ca înmormântarea să aibă loc în primele 24 de ore de la deces, însă în cazul lui Amy acest lucru a fost imposibil din cauza anchetei şi a autopsiei.

Ieri, ancheta asupra morţii sale a fost suspendată în scopul de a preveni alte întârzieri ale funeraliilor.

Suzanne Greenaway, asistentul adjunct al medicului legist a declarat: "Am suspendat formal această anchetă şi vom emite certificatele provizorii pentru a permite familiei Winehouse să facă aranjamentele pentru înmormântare.."

În ceea ce privește cauza decesului, poliția a declarat că până în momentul de de față singura concluzie concretă este aceea că Amy Winehouse nu a murit în circumstanțe suspicioase.

Pe de altă parte, un raport complet legat de moartea artistei va fi gata abia în luna octombrie, când poliția va avea rezultatele testelor de toxicologie, relatează Associated Press.

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noel Gallagher- The Death Of You And Me (videoclip)

Noel Gallagher a lansat videoclipul piesei "The Death Of You And Me", primul său single solo. Piesa este extrasă de...

Închide