Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Avishai Cohen
Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot

Amy Winehouse a murit

Amy Winehouse a fost găsită fără suflare în reședința ei din Londra. Sâmbătă, 23 iulie, serviciul de ambulanță a ajuns în Camden Square NW1, pronunțând decesul artistei în jurul orei... Continuare »
Amy Winehouse

Amy Winehouse a fost găsită fără suflare în reședința ei din Londra. Sâmbătă, 23 iulie, serviciul de ambulanță a ajuns în Camden Square NW1, pronunțând decesul artistei în jurul orei locale 16.05. Cauzele morții sunt încă necunoscute, fiind speculată posibilitatea unei supradoze.

Doctorii o avertizaseră că drogurile și alcoolul i-ar putea provoca moartea la o recidivă. În mai, Amy intrase într-un ultim program de recuperare la clinica The Priory. Din păcate, lucrurile au luat-o într-o direcție greșită. Concertul inaugural de la Belgrad a fost un fiasco total, managementul artistei hotărând anularea întregului turneu. Amy Winehouse ar fi urmat să cânte și la București pe 15 august, recitalul fiind anulat acum o lună.

Amy Winehouse

Amy Winehouse avea doar 27 de ani, fiind laureată cu multiple premii Grammy. Născută pe 14 septembrie 1983 într-o familie de muzicieni de jazz, Amy a fost descoperită la vârsta de 16 ani de cântărețul de soul Tyler James. În 2003 a debutat cu discul "Frank". Trei ani mai târziu a cunoscut marele succes cu "Back to Black" (octombrie 2006). Cel de-al doilea album i-a adus 5 premii Grammy.

Problemele lui Amy Winehouse erau cunoscute de prieteni, familie, colaboratori și de public. Se cunoștea gravitatea situației, însă din păcate viața nu i-a putut fi îndreptată, salvată. Cine să fie de vină? Amy, familia, impresarii ei, industria muzicală?

Tot la 27 de ani au murit și Jim Morrison, Kurt Cobain, Janis Joplin și Jimi Hendrix.

Care este melodia voastră preferată din repertoriul lui Amy Winehouse?

Vezi rezultatele

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Turneul Bon Iver din toamnă este SOLD OUT!

Trupa Bon Iver va susţine în această toamnă în Marea Britanie o serie de concerte vândute deja în proporţie de...

Închide