Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Amy Winehouse a murit

Publicat

pe

Amy Winehouse
Amy Winehouse

Amy Winehouse a fost găsită fără suflare în reședința ei din Londra. Sâmbătă, 23 iulie, serviciul de ambulanță a ajuns în Camden Square NW1, pronunțând decesul artistei în jurul orei locale 16.05. Cauzele morții sunt încă necunoscute, fiind speculată posibilitatea unei supradoze.

Doctorii o avertizaseră că drogurile și alcoolul i-ar putea provoca moartea la o recidivă. În mai, Amy intrase într-un ultim program de recuperare la clinica The Priory. Din păcate, lucrurile au luat-o într-o direcție greșită. Concertul inaugural de la Belgrad a fost un fiasco total, managementul artistei hotărând anularea întregului turneu. Amy Winehouse ar fi urmat să cânte și la București pe 15 august, recitalul fiind anulat acum o lună.

Amy Winehouse

Amy Winehouse avea doar 27 de ani, fiind laureată cu multiple premii Grammy. Născută pe 14 septembrie 1983 într-o familie de muzicieni de jazz, Amy a fost descoperită la vârsta de 16 ani de cântărețul de soul Tyler James. În 2003 a debutat cu discul "Frank". Trei ani mai târziu a cunoscut marele succes cu "Back to Black" (octombrie 2006). Cel de-al doilea album i-a adus 5 premii Grammy.

Problemele lui Amy Winehouse erau cunoscute de prieteni, familie, colaboratori și de public. Se cunoștea gravitatea situației, însă din păcate viața nu i-a putut fi îndreptată, salvată. Cine să fie de vină? Amy, familia, impresarii ei, industria muzicală?

Tot la 27 de ani au murit și Jim Morrison, Kurt Cobain, Janis Joplin și Jimi Hendrix.

[poll id="4"]

PUBLICITATE
Un comentariu

Muzică și film

Marisa Abela o interpretează pe Amy Winehouse în pelicula "Back to Black"

"Back to Black", un viitor film despre regretata Amy Winehouse, a dezvăluit prima imagine a actriței Marisa Abela în rolul îndrăgitei cântărețe. Filmările pentru peliculă încep astăzi, 16 ianuarie, în Londra. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Marisa Abela în rolul lui Amy Winehouse
Marisa Abela în rolul lui Amy Winehouse │ FOTO: STUDIOCANAL www.facebook.com

"Back to Black" se concentrează pe anii de început ai lui Amy și pe călătoria ei spre succes. Filmul are sprijinul deplin al tatălui lui Amy, Mitch Winehouse, și va include melodii din portofoliul ei.

Pelicula este regizată de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh. Cei doi au mai colaborat în trecut pentru "Nowhere Boy", un film despre copilăria lui John Lennon, astfel că sunt deja familiarizați cu realizarea unui lungmetraj în jurul unei embleme muzicale.

"Am văzut-o prima dată cântând la un spectacol de talente la Ronnie Scott’s Jazz Club din Soho și mi-am dat seama imediat că nu era doar <<talentată>>… era genială. Ca regizor de film nu poți cere mai mult. Mă simt încântată și onorată de oportunitatea de a aduce povestea unică și tragică a lui Amy în cinema, însoțită de cea mai importantă parte a moștenirii sale - muzica ei. Sunt pe deplin conștientă de acest angajament și, împreună cu scenaristul colaborator - Matt Greenhalgh - voi crea un film pe care toți îl vom iubi și îl vom prețui pentru totdeauna. La fel cum facem cu Amy", a declarat Sam Taylor-Johnson într-un comunicat.

Marisa Abela este cunoscută pentru serialul "Industry", unde a interpretat-o pe Yasmin Kara-Hanani. Actrița de 26 de ani a mai jucat în serialul "COBRA", dar și în filmele "Rogue Agent" și "She Is Love".

Citește în continuare

Trending