Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Amy Winehouse a fost atacată de hackeri

Hackerii nu atacă doar N.A.S.A. sau site-urile politicienilor, uneori țintele lor fiind și artiștii, iar Amy Winehouse este cea mai recentă victimă a lor. Ieri, un grup de hackeri, denumit... Continuare »
Amy Winehouse

Hackerii nu atacă doar N.A.S.A. sau site-urile politicienilor, uneori țintele lor fiind și artiștii, iar Amy Winehouse este cea mai recentă victimă a lor.

Amy Winehouse

Ieri, un grup de hackeri, denumit SwagSec a sabotat site-ul oficial al artistei, pe care apărea următorul slogan ”Swagger Security - Winehouse = No Swag" și nici până acum site-ul nu a fost complet refăcut.

În plus, se pare că Amy Winehouse va fi singura victimă a acestui grup întrucât SwagSec a mai postat un mesaj în care spune că vrea ”să recupereze internetul din mâinile diavolului alb” și prezintă o listă cu artiști printre care se numără Lady Gaga și Justin Bieber.

 

Citește mai multe despre Amy WinehouseJustin BieberLady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake deține o parte din MySpace

Justin Timberlake a devenit copropietar al celebrului site de socializare MySpace. MySpace a fost vândut companiei ”Specific Media” pentru suma...

Închide