Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Alice Cooper și Ke$ha au cântat împreună ”School’s Out” (Video + Foto)

Publicat

pe

Alice Cooper se ține de suprize. După ce l-a avut ca invitat special în concert pe Johnny Depp, iar apoi a apărut în timpul show-ului celor de la Foo Fighters, acum a venit rândul tinerei Ke$ha să cânte împreună cu el celebra piesă ”School’s Out”.

Ke$ha a susținut ieri un spectacol în Oslo, iar Cooper, care se afla în același oraș pentru a concerta mâine cu Iron Maiden, a trecut să o salute pe tânăra cântăreță în timpul repetițiilor de sunet. Astfel cei doi au decis să facă o surpriză fanilor și să cânte împreună.

Alice Cooper & Kesha (sursa foto: alicecooper.com)

Alice Cooper & Kesha (sursa foto: alicecooper.com)

Având în vedere că artista a declarat la începutul săptămânii că următorul ei album va fi rock, bucuria a fost cu atât mai mare pentru Ke$ha, care a postat apoi pe pagina de twitter - ”Mersi că ai venit la Oslo să cânți cu mine SCHOOLS OUT, tată...;) LEGENDĂ. ADEVĂRATĂ LEGEDNĂ”. Răspunsul lui Cooper nu a întârziat să apară, iar acesta a promis că o va invita la un concert de-al său care va include și una dintre celebrele mașini ucigașe.

Ke$ha și Alice Cooper s-au mai aflat împreună pe aceeași scenă, când în timpul unui spectacol pe care Cooper l-a susținut anul trecut în octombrie la Nashville, Ke$ha a urcat pe scenă și s-a jucat cu baloanele din decorul show-ului.

Ke$ha și Alice Cooper – School’s Out (Live, Oslo, 05 august 2011)

Ke$ha și Alice Cooper – Concert Alice Cooper, Nashville, 20 octombrie 2010 (sursă foto: nashvillescenes.com)

Kesha si Alice Cooper (Nashville, 20 octombrie 2010-sursa foto nashvillescene.com)

Kesha si Alice Cooper (Nashville, 20 octombrie 2010-sursa foto nashvillescene.com)

 

 

Comentează

Trending