Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Află de ce se numește ”I’m With You” noul album Red Hot Chili Peppers!

Solistul de la Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis a povestit într-un interviu pentru MTV News cum s-a ajuns ca noul album al trupei să se intituleze ”I’m With You”,... Continuare »
Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”

Solistul de la Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis a povestit într-un interviu pentru MTV News cum s-a ajuns ca noul album al trupei să se intituleze ”I’m With You”, având în vedere că începând cu discul ”Blood Sugar Sex Magik” din 1991, trupa și-a numit toate materialele discografice după una din piesele incluse pe album.

Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”

Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”

”Ne-am gândit să dăm titlul albumului după unul din cântecele de pe disc, însă când i-am menționat acest lucru producătorului Rick Rubin, a zis că ar părea că nu mai avem idei”, declară Kiedis.

În concescință, Kiedis a început să facă o listă cu posibile titluri, însă nici unul nu i s-a părut potrivit pentru a exprima conceptul celui de-al zecelea album. Dar, într-o zi a apărut Josh Klinghoffer, noul chitarist, care a scris pe o bucată de hârtie ”I’m With You” pe care i-a arătat-o lui Kiedis.

”Ce este asta? Și toți ne-am fixat privirile pe acea bucată de hârtie și am spus: Ăsta este titlul albumului nostru”, povestește Kiedis.

Astfel, cel mai nou membru al grupului a venit cu cel mai bun titlu, care exprimă exact conceptul noului disc Red Hot Chili Peppers.

Între timp, trupa se pregătește de un nou turneu ce va debuta pe 9 august în Hong Kong și se va desfășura în Europa și America de Sud.

 

Citește mai multe despre Anthony KiedisJosh KlinghofferRed Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clipul zilei: Beyonce- Best Thing I Never Had

Beyonce a lansat videoclipul piesei "Best Thing I Never Had", cel de-al doilea single extras de pe albumul "4". Activitatea...

Închide