Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Află de ce se numește ”I’m With You” noul album Red Hot Chili Peppers!

Solistul de la Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis a povestit într-un interviu pentru MTV News cum s-a ajuns ca noul album al trupei să se intituleze ”I’m With You”,... Continuare »
Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”

Solistul de la Red Hot Chili Peppers, Anthony Kiedis a povestit într-un interviu pentru MTV News cum s-a ajuns ca noul album al trupei să se intituleze ”I’m With You”, având în vedere că începând cu discul ”Blood Sugar Sex Magik” din 1991, trupa și-a numit toate materialele discografice după una din piesele incluse pe album.

Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”

Coperta Album Red Hot Chili Peppers - ”I'm With You”

”Ne-am gândit să dăm titlul albumului după unul din cântecele de pe disc, însă când i-am menționat acest lucru producătorului Rick Rubin, a zis că ar părea că nu mai avem idei”, declară Kiedis.

În concescință, Kiedis a început să facă o listă cu posibile titluri, însă nici unul nu i s-a părut potrivit pentru a exprima conceptul celui de-al zecelea album. Dar, într-o zi a apărut Josh Klinghoffer, noul chitarist, care a scris pe o bucată de hârtie ”I’m With You” pe care i-a arătat-o lui Kiedis.

”Ce este asta? Și toți ne-am fixat privirile pe acea bucată de hârtie și am spus: Ăsta este titlul albumului nostru”, povestește Kiedis.

Astfel, cel mai nou membru al grupului a venit cu cel mai bun titlu, care exprimă exact conceptul noului disc Red Hot Chili Peppers.

Între timp, trupa se pregătește de un nou turneu ce va debuta pe 9 august în Hong Kong și se va desfășura în Europa și America de Sud.

 

Citește mai multe despre Anthony KiedisJosh KlinghofferRed Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Clipul zilei: Beyonce- Best Thing I Never Had

Beyonce a lansat videoclipul piesei "Best Thing I Never Had", cel de-al doilea single extras de pe albumul "4". Activitatea...

Închide